Turkcell Dijital Akademi, Turkcell Superonline Müşterilerinin Hizmetinde

TURKCELL AKADEMİ

Turkcell Superonline müşterileri, 2.500’ün üzerindeki eğitim videosuyla bilginin milyonlara ulaşmasını hedefleyen Turkcell Dijital Akademi’nin zengin içeriğine tek bir SMS göndererek erişebilecek.

Dijital dünyada hayatı kolaylaştıran vazgeçilmez teknoloji ortağı Turkcell Superonline, müşterilerini hızlı ve kaliteli internet erişiminin yanı sıra katma değerli hizmetlerle buluşturmaya devam ediyor. “Dünyanın bilgisini” milyonların erişimine açan Turkcell Dijital Akademi, artık Turkcell Superonline müşterilerine de hizmet vermeye başladı. Dil eğitiminden liderlik, girişimcilik ve pazarlamaya; sınavlara hazırlıktan satış, gastronomi ve işaret dili eğitimlerine uzanan zengin bir içeriğe sahip Turkcell Dijital Akademi’de 90 farklı eğitmenden 2.500’ün üzerinde eğitim videosu bulunuyor.

TURKCELL AKADEMİ

Dijital Akademi’de Turkcell’lilere özel olarak sunulan eğitimlerden yararlanmak isteyen Turkcell Superonline müşterilerinin tek yapması gereken SIFRE yazarak 0532 755 2222’ye SMS göndermek. Turkcell Superonline müşterileri, telefonlarına gelen şifreyle www.turkcell.com.tr/akademi adresinde ilgili yere giriş yaparak, Turkcell’lilere özel olarak hazırlanmış eğitimlerden yararlanabiliyor.

Teknik sorunları çözecek videolar eklenecek

Önümüzdeki dönemde siteye eklenecek “Nasıl Yapılır” videoları ile Turkcell Superonline müşterilerinin evlerindeki teknolojik cihazların kurulum ve kullanımı sırasında yaşadıkları sorunlara kolaylıkla çözüm bulması için yardımcı olunması hedefleniyor.

Turkcell Dijital Akademi’nin zengin içeriği

Turkcell Dijital Akademi’nin içeriğini Turkcell Akademi’nin 2006 yılından bu yana oluşturduğu bilgi birikimi, uluslararası iş ortaklarının eğitim külliyatı, CEO’lardan ve önde gelen fikir adamlarından tavsiyeler oluşturuyor. Bu zengin içerik, “İngilizce”,  “Sınavlara Hazırlık”, “Profesyonel Gelişim”, “Coursera” ve “Khan Academy Türkçe”, MITx kategorileri altında kullanıcılarla buluşuyor.

Ayrıca dünyanın teknoloji alanında en önemli üniversitesi kabul edilen MIT (Massachusetts Institute of Technology) ile kurulan işbirliği kapsamında, “inovasyon’’ ana başlığına MIT tarafından içerik oluşturuldu. Turkcell Akademi işbirliğini bir adım daha ileriye götürerek, online eğitim alanında bir ilki daha gerçekleştirdi. Dünyanın ilk ‘Girişimcilik MBA’ (Innovator’s MBA) programını Türkçe ve İngilizce olarak hazırlayarak edX ve Turkcell Akademi platformlarında tüm milyonlar ile buluşturdu.

Aeromobil Yere Çakıldı!