Turkcell Teknoloji Zirvesi 2014 Turkcell TV+’ta

turkcell teknoloji zirvesi 2

İstanbul’da 12-13 Kasım tarihlerinde düzenlenen ve Türkiye’nin en kapsamlı teknoloji etkinliklerinden “Turkcell Teknoloji Zirvesi”nin tüm heyecanı www.turkcell.com.tr/teknolojizirvesi adresinden ve Turkcell TV+’tan yaşanabilecek.

Turkcell’in, kurumsal müşterilerini ve iş ortaklarını en önemli fikir önderleriyle buluşturmak amacıyla 5 sene önce hayata geçirdiği Teknoloji Zirvesi bu yıl 12.200 bin kişiyi ağırladı. Turkcell tüm teknolojisini ve altyapısını kullanarak, 112 oturumda sahne alan 239 fikir önderinin teknolojik dönüşümün iş dünyasına etkilerini tartıştığı zirveyi tüm Türkiye’ye ulaştırıyor. İstanbul’daki zirveyi yerinde takip edemeyenler,  Turkcell Teknoloji Zirvesi’ndeki oturumları ve röportajları www.turkcell.com.tr/teknolojizirvesi adresinden ve Turkcell TV+’tan izleyebilecek.

Zirvenin internet ortamında erişime açılmasıyla, işlerinde fark yaratmak ve başarıyı artırmak isteyen 81 ile yayılan tüm şirketler, teknolojinin işlerine nasıl değer katacağını, işlerini nasıl büyütüp verimliliklerini artıracağını, dünya çağında konuşmacılar ve başarı hikayelerini dinleyerek keşfedecek.

Turkcell_zirve_v1

“Kaku” geleceği resmetti 

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş’ın açılış konuşmasını yaptığı zirvede, ünlü fizikçi Dr. Michio Kaku, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Kulabaş ana konuşmacılar olarak sahne aldı.

Dünyanın en zeki insanlarından biri kabul edilen ünlü fizikçi Dr. Michio Kaku’nun önümüzdeki 20 yılda tüm dünyada yaşanacak bilimsel ve teknolojik dönüşüme dair öngörülerini paylaşarak, ticari kapitalizmin sonunun geleceği yönünde yaptığı açıklamalar zirvenin en dikkat çekici bölümlerinden biri oldu.

www.turkcell.com.tr/teknolojizirvesi ve Turkcell TV+’tan açılış konuşmaları ve ana konuşmacıların sunumlarının yanı sıra, aralarında  ““Dünyayı Değiştiren Teknolojiler”, “İnovasyondan Deneyime”, “Mobil İşletme”, “M2M 2.0: Nesnelerin İnterneti”, “Yakınsama Çözümleri”, “Turkcell İş Ortaklığı Alanı”, “Yazılımcılar ve Girişimciler Alanı”, “Dijital İçerik ve Yeni İş Modelleri” başlıklarının bulunduğu paralel oturumlar ve röportajlara da ulaşılabilecek.