Türk Telekom kullanıcıları SMS servislerine istemeden abone oluyor

Türk Telekom neden çöktü

Son birkaç ay içerisinde Türk Telekom kullanıcıları şirketin SMS servisleri ile ilgili daha fazla şikayette bulunmaya başladı. Her ne kadar Türk Telekom bu konuda kendisini savunsa bile kullanıcılar SMS servisleri konusunda ısrarcı. İşte bu ilginç mağduriyetin detayları.

Türkiye’nin en büyük telekomünikasyon şirketlerinden bir tanesi olan Türk Telekom geniş bir hizmet çeşitliliği sunuyor. Bu hizmetlerin tamamının da kullanıcılar daha önceden bilgilendiriliyor ve satış işlemleri buna göre gerçekleşiyor. Ancak son birkaç ay içerisinde kullanıcıların önemli bir bölümü, kendi haberleri olmadan bazı SMS servislerine abone yapıldığını ifade ediyor.

Türk Telekom kullanıcıları birçok şikayet gönderdi

Türk Telekom şirketini kullananlar birçok şikayet mesajı gönderdi. Bu mesajlar içerisinde bazıları oldukça çarpıcı. Kullanıcıların önemli bir bölümü kendi haberleri ve bilgileri olmadan bu SMS hizmetlerine abone yapıldıklarını söylüyor.

Türk Telekom kullanıcıları fatura problemi

Türk Telekom kullanan kişilerden bir tanesi SMS servislerinin otomatik abonelik gerçekleştiğini ifade etti. Normal şartlarda herhangi bir yere aboneliğinizin gerçekleşmesi için sizlerden sözleşme istenir. Sözleşme sonucunda eğer kabul ederseniz aylık olarak belirli bir ücret kesilir. Ancak Türk Telekom SMS sistemlerinde sadece o hizmete tıklamanız abonelik için yeterli oluyor.

Müşteri hizmetlerini arayan kullanıcılar bu hizmetlere kendilerinin abone olduğu yanıtını aldılar. SMS servislerine abone olan kişiler 10 gün kadar çeşitli mesajlar aldıktan sonra ücret kesilmeye başlanıyor. Eğer sizler de Türk Telekom ile ilgili böyle bir problem yaşadıysanız bunu yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Türk Telekom EyeSense ile görme engellilere renkleri ayırt etme imkanı sunuyor!