Tubidy Nedir, Nasıl Kullanılır?

tubidy123

Müzik indirmek için en çok tercih edilen uygulamalardan birisi olan Tubidy, kullanıcısına beklediğinden fazlasını en iyi şekilde sunmakta.

Buna ek olarak bu servisin ne olduğu da oldukça merak ediliyor. Şimdiye kadar ilk olarak BlackBerry markalı akıllı cep telefonlarında kullanılan ve daha sonrasında akıllı telefon endüstrisinin gelişmesiyle bu döneme kadar oldukça popüler bir şekilde gelen Tubidy, hâlihazırda en popüler olan akıllı cep telefonu işletim sistemleri Android ile iOS’da da sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

YouTube içerisinde yer alan tüm müzikleri içerisine alabilen Tubidy, kullanıcısının istediği müziği rahatlıkla indirmesine olanak veriyor.

Bu sayede rakipleri arasından sıyrılarak daha popüler ve daha çok tercih edilerek hızla büyümeye devam ediyor. Sistemin alt yapısı sayesinde servise en yeni müzikler ve popüler şarkılar hemen yükleniyor.

tubidy123

Tubidy’de tüm sanatçılara ait hem eski hem de yeni tüm albümlere rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz. Bu sayede istediğiniz şarkıyı dinleyebiliyorsunuz.

Servis üzerinden aradığınız her tarzda müziği indirebiliyorsunuz. Özellikle Tubidy son zamanlarda yabancı dilde şarkılar, İlahi ve Slow müzik indirmek adına da kullanılıyor. Bu uygulamayı kullanabilmek için ilk olarak Tubidy sistemine kayıt olmak gerekiyor.