Tubidy Nedir, Ne İşe Yarar?

tubidy

Mp3 indirmek için fazla araştırma yapılmasına gerek yoktur; çünkü Tubidy tarzı programların amacı genelde sanatçıların müziklerini ücretsiz olarak paylaşmalarıdır.

Ücretsiz paylaşılan bu müzikler sonucunda da kullanıcılar ücretsiz olarak mp3 indirebiliyor ve dinleyebiliyor. Müziği seven insanlar mp3 indirme programları ile ücretsiz mp3 indiriyorlar.

İnternete giren insanların giriş sebeplerinden birisi de müziktir. Milyonlarca insanın internete giriş nedenlerinden birisi olan Tubidy, müzik dinlemek ve beğendiği müzikleri; “mp3” olarak indirmek için oldukça yararlı bir programdır.

İşte bahsi geçen her iki duruma da hitap eden müzik indirme programı ile birlikte ücretsiz müzik indirebileceğiniz gibi ücretsiz mp3 sitesi olan Tubidy; Dünya genelindeki internet fenomenleri arasında çoktan yerini almış durumda.

 

tubidy

Ülkemizde de hızla yükselen bir arama hacmine sahip olan Tubidy yakın zamanda herkesin kullandığı bir site olma yolunda sağlam adımlarla ilerliyor.

Tubidy’e yeni rakipler ilerleyen zamanlarda gelecektir tahminiz. Onlar gelene kadar şimdilik Tubidy ile idare edeceksiniz.

7.1 Ses Teknolojisine Sahip Kulaklık


Yorumlar kapatıldı.