Top Gun: Maverick ve Galaksinin Koruyucuları 3 izleyicilerle buluşturuyor

Top Gun: Maverick

Geniş içerik yelpazesine sahip platformda, ekimde geçtiğimiz senenin sevilen filmlerinden Secret Headquarters ve Top Gun: Maverick filmi seyircilerin beğenisine sunuluyor.

 Tivibu, ekim ayında da birbirinden özel içerikleri seyircisiyle buluşturmaya devam ediyor. Klasörde platforma dahil olan bir diğer yapım ise bu senenin beğenilen filmlerinden ‘Galaksinin Koruyucuları 3’ oluyor.

James Gunn’un yönetmenliği üstlendiği filmin kadrosunda Chris Pratt, Chukwudi Iwuji, Bradley Cooper gibi sevilen oyuncular yer alıyor.

Platform, Kirala & Satın Al Klasörü’nde geçen senenin sevilen yapımlarından olan, yönetmen koltuğunda Henry Joost ve Ariel Schulman’ın oturduğu başrollerinde ise Owen Wilson ile Michael Peña’nın olduğu ‘Secret Headquarters’ filmini izleyicilerle buluşturuyor.

 Top Gun: Maverick

Klasörde ayrıca yine önceki sezonlara damgasını vuran Joseph Kosinski’nin yönetmenliğinde çekilen ve 1986 yılında vizyona giren Top Gun’ın devamı olan ‘ Top Gun: Maverick ’ filmi seyircilerin beğenisine sunuluyor. Aksiyonun bol olduğu filmin başrollerinde Tom Cruise, Jennifer Connelly ve Miles Teller gibi başarılı oyuncular bulunuyor.

Tivibu’nun izleyicisi ile buluşturduğu bir başka yapım ise Kirala Satın Al klasöründeki ‘Küçük Deniz Kızı’ oldu. 2023 yapımı film, genç bir denizkızının suyun üzerindeki dünyayı keşfedip bir prensi etkilemek için güzel sesini insan bacaklarıyla takas etmek üzere bir deniz cadısıyla anlaşmasını konu ediniyor.

 Top Gun: Maverick

Tivibu Film klasörü bu ay da dopdolu

Tivibu Film klasöründe ekim ayında sevilen animasyon filmi ‘Tim, Tim, Timsah’, seyircilerle buluşuyor. Josh Gordon ile Will Speck’in yönetmenlik koltuğunda yer aldığı 2022 yapımı filmin başrollerini Javier Bardem, Winslow Fegley ve Shawn Mendes üstleniyor. En yeni filmleri izleyicilerle buluşturan Tivibu, 2023’ün sevilen yapımlarından ‘Küçük Beyaz Yalan’ı seyircilerin beğenisine sunuyor.

Michael Maren’ın yönetmenliğinde çekilen filmin kadrosunda Michael Shannon, Kate Hudson ve Don Johnson bulunuyor. 2019 yapımı ‘Karlar Kralı Norm 2’ isimli filmde ise Norm ve arkadaşlarının büyükbabasının düğününü kutlamaya hazırlanırken Dumanlı Dağ’da başlarına gelen maceraları yer almaktadır.

Sevilen dizi Lucky Hank Tivibu Dizi klasöründe

 Dizi tutkunlarından tam not alan serileri izleyicilerle buluşturan Tivibu, Dizi klasöründe başrollerinde Bob Odenkirk, Mireille Enos ve Cedric Yarbrough’un yer aldığı 2023’ün başarılı yapımlarından ‘Lucky Hank’ı ekranlara getiriyor. 2023’ün sevilen bir diğer yapımı olan Six Four da seyircilerin beğenisine sunulan dizilerden biri olarak dikkat çekiyor. Dizi, 18 yaşındaki kızları ortadan kaybolan polis dedektifi Chris ve eşi, eski gizli polis Michelle’ın hayatını konu ediyor.   

Microsoft CEO’su: Google’ın tekel olmasından Apple da sorumlu