Tokyo olimpiyatları Samsung ürünleri ile dolacak: Reklamın böylesi

Samsung Galaxy S21 FE özellikleri kesinleşti

Uzun bir süredir beklenen ancak pandemi nedeniyle ertelenen Tokyo olimpiyatları Samsung ürünleri ile dolacak. Hadi gelin Güney Koreli teknoloji devi tarafından yapılan reklam çalışmasına birlikte bakalım.

Bildiğiniz üzere 2020 olimpiyat oyunları ne yazık ki Covid-19 nedeniyle ertelendi. Yaklaşık olarak 1 yıllık ertelemeden sonra Tokyo’da tüm hazırlıklar tamamlandı. Samsung ise daha özel bir hazırlık yaptı. Seyircisiz bir şekilde gerçekleştirilecek olan olimpiyat birçok sponsor firmayı kendisine çekti.

Eskilere oranla biraz daha sade ve gösterişten uzak kampanyalar yürüten markalar arasına Samsung da katıldı. Şirket olimpiyat sponsorları arasında yer alıyor ve oldukça sade reklam kampanyaları tercih ediyor. Ancak bu seferki diğerlerine göre biraz daha sade oldu.

Tokyo olimpiyatları Samsung ürünleri neler olacak

Birçok kişi Tokyo olimpiyatları’nda yer alan sporcuların hangi Samsung çantalarına sahip olacağını merak ediyordu. İngiliz sporcu Bradley Forbes-Cryans hangi hediyelerin verildiğini yaptığı bir paylaşımla gösterdi. Böylece sponsor paketlerinin neler içerdiği ortaya çıkmış oldu.

Tokyo olimpiyatları Samsung ürünleri

Samsung tarafından sporculara verilen çanta içerisinde 3 farklı ürün bulunuyor. Galaxy S21 Olympic Edition bunlardan ilki oldu. Hemen ardından Galaxy Buds Pro modeli çanta içerisinden çıktı. Samsung şirketi son olarak sporculara kalem verdi. Bu 3 farklı ürün tek bir çanta içerisinde sporculara sunuldu.

Samsung Unpacked etkinliği katlanarak gelecek: Şov yapacaklar

Samsung aslına bakacak olursak biraz daha sade bir strateji izliyor. Bu nedenle kendi ürünlerini olduğu gibi göstermek yerine sporcuları kullanıyor. Mesela voleybol takımında yer alan oyuncular Samsung ürünleri ile görüntüleniyor. Peki siz Güney Kore merkezli akıllı telefon devi tarafından yapılan bu reklamlar hakkında ne düşünüyorsunuz?