TikTok yepyeni müzikler ekleyerek dikkat çekecek

TikTok yepyeni müzikler yeni

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından bir tanesi olan TikTok yepyeni müzikler ekleyerek kullanıcıların dikkatini üzerine toplamayı başardı. Özellikle de müzik severler bu yeni eklemelere yoğun ilgi gösterecek. İşte haberimizin detayları.

TikTok, Merlin adlı bağımsız müzik sunan bir ajansla anlaşarak uygulamasına yepyeni müzikler ekleme kararı aldı. TikTok, bu anlaşma sayesinde Epitaph ve Sub Top gibi platformlardan kendi müzik kütüphanesine birçok yeni şarkı getirecek. Böylece çok daha keyifli bir uygulamanın önü açılmış olacak.

TikTok yepyeni müzikler ile kullanıcıları çekecek

Geçtiğimiz dönemlerde Deezer, Instagram ve Spotify gibi platformlarla anlaşmalar yapıp müzik kütüphanesinden şarkıları kullanıcılarına sunan şirket, bu sefer işi daha da ilerletmiş oldu.

TikTok yepyeni müzikler

Snapchat’in CEO’su Evan Spiegel, TikTok platformunu çok beğendiği ve hayranlıkla takip ettiğini ifade etmişti. Çin merkezli TikTok’un benzersiz bir potansiyeli olduğu söylenmiş ve birçok kişi için adeta vazgeçilmez olduğu ifade edilmişti.

Spapchat CEO’su Spiegel, “Bunun mümkün olduğunu düşünüyorum. Çünkü insanların yeteneklerini sergilediği içerikler, durum paylaşılan içeriklerden daha fazla ilgi çekiyor” diyerek düşüncesini açık açık ortaya koydu. Rakamlara bakıldığında TikTok, 2019 yılında Instagram’dan daha fazla kullanıcı tarafından tercih edilmişti. Sizce TikTok platformu ilerleyen yıllarda daha çok talep görecek mi? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Instagram ve TikTok rekabeti farklı boyutlara ulaştı