TicToc’la, Akıllı Telefona Gerek Yok!

TicToc Gorsel 2

TicToc’un TempChat özelliği ile TicToc kullanıcıları akıllı telefonu olmayanlarla da mesajlaşma imkanı buluyor. Yüklü dosyalarını göndermek isteyenler, sadece TicToc’a girerek, Dropbox üzerinden dosyalarını rahatlıkla gönderebiliyor, paylaşabiliyor.

 Kullanıcılarına iletişimin her yönünü bir çatı altında sunan anlık mesajlaşma uygulaması TicToc, iki yeni özelliği ile yine ilklere imza atıyor. TicToc, Sadece SMS kullanabilen kişilerle rahatlıkla mesajlaşma imkanı sağlayan TempChat özelliği ve TicTocBox’taki Dropbox entegrasyonu ile mobil uygulamalarda yeni bir dönemi başlatıyor. TicToc ayrıca yenilenen arayüzü ile de kullanıcıya daha keyifli bir ortam sunmayı hedefliyor.

TicToc Gorsel (5)

TicToc Akıllı Telefon Zorunluluğunu Tek Taraflı Ortadan Kaldırıyor!

TicToc TempChat özelliği ile kullanıcılarının, TicToc kullanmayan, hatta akıllı telefonu olmayan kişilerle mesajlaşmasını sağlıyor. TempChat özelliğinde, kullanıcılara, telefon rehberlerindeki TicToc kullanmayan arkadaşları, TempChat listesi altında gösteriliyor. Kullanıcı sohbeti başlatmak için arkadaşını seçiyor ve bir davet gönderiyor. Bu davet ücretsiz olarak karşıdaki kişiye SMS şeklinde ulaştırılıyor. SMS’teki özel linke tıklayan kişi telefonundaki internet tarayıcısı üzerinden geçici sohbet ekranına aktırılıyor ve TicToc kullanıcısı ile sohbete başlayabiliyor. İnterneti olan her telefonla yapılabilecek bu konuşma sayesinde, akıllı telefonu olmayanlar bile bu imkandan yararlanabiliyor. TicToc kullanıcısı ise bedava mesajlaşmanın keyfini çıkarıyor.

Yüklü Dosyalar Tek Uygulama ile Anında Cebinizde!

Kullanıcıların resim, video gibi telefonda olan tüm dokümanlarını kaydedebildikleri ve diledikleri anda gönderebildikleri TicTocbox’a Dropbox entegrasyonu ekleniyor. Yeni ekleme ile kullanıcı, Dropbox hesabındaki dosyalara TicToc’tan erişebiliyor ve dosyalarını dilediği kişilerle paylaşabiliyor. Tek tuşla gönderilebilen yüklü dosya kolaylığı yanında, bir kere Dropbox kullanıcı girişi yapıldığı anda tekrar giriş yapılmasına da gerek kalmıyor.

Microsoft ’un Akıllı Saati Böyle Gözükecek