Threads yeni özelliğini sundu

Threads yeni özelliğini sundu

Meta şu anda Instagram başkanı Adam Mosseri’nin sosyal ağ için “en çok talep edilen” özelliklerden bazıları olarak tanımladığı Threads için birkaç özelliği test ediyor. İşte tüm detaylar.

Bu deneysel özelliklerden biri taslakları kaydetme yeteneği. Kullanıcılar, yazdıkları bir gönderiyi taslak olarak kolayca kaydedebilecek ve daha sonra mobil cihazlarının ekranını aşağı kaydırarak düzenleyip yayınlayabilecekler. Kaydedilmiş bir taslak olduğunda ekranın alt kısmındaki uygulama menüsü kullanılabilecek. Şu anda yalnızca bir taslak kaydedilebiliyor ve şirket daha fazla taslağa izin verecek mi henüz belirsiz.

Threads yeni özelliğini sundu

Taslakların yanı sıra Meta, uygulama içi kamerayı da test ediyor. Cep telefonunun kamerasını Threads’in içinden açıp kullanıcılar telefonlarından daha kolay fotoğraf ve video paylaşabilecek. Meta şefi Mark Zuckerberg, şirketin test ettiği yeni uygulama içi kamerayla çekildiğini söylediği bir fotoğrafla hizmette bir paylaşım yaptı. Meta bize bunların deneysel özellikler için başlangıç ​​testleri olduğunu, yani geniş bir sürüme geçmeden önce birçok değişikliğe uğrayabileceklerini ve yalnızca az sayıda kişi tarafından kullanılabileceğini söyledi. Geçtiğimiz ay Meta, Threads için kullanıcıların daha sonra bakabilecekleri gönderileri kaydetmelerine olanak tanıyan bir yer imi özelliğini de test etmeye başladı. Şirket, Threads ile Facebook arasında çapraz paylaşım yapma yeteneğinin yanı sıra, Threads’de trend olan konuların versiyonunu da deniyor. Şirket ciddi anlamda sosyal medya platformunu geliştirmek için elinden geleni yapıyor.

Dell Technologies’in Telekom Çözümleri Ağ Bulut Dönüşümünü Hızlandırıyor