Battlefield 1 resmi olarak duyuruldu

btf logo

Dün gece yapılan bir çok kişinin katıldığı canlı yayında Battlefield 1 duyuruldu.

battlefield-1-resim

Dün gece yapılan canlı yayınla birlikte Battlefield 1 duyuruldu. Oyunun tanıtım videosu gösterildikten sonra oyun hakkında hissettiklerini izleyenlere aktarmaya çalıştılar. Daha sonra soru-cevap bölümüne geçildi, ama yapımcılar fazla detay vermekten kaçındı. Verilen bazı detaylar işe şöyle;

-Yıkım olacak, bu sayede ağır silahlar ve toplar etkisini çok daha fazla hissettirecek.
-Hardal gazı ve gaz maskesi oyunda bulunacak.
-Tanklar ve zırhlı araçlar çeşitli olacak ebatlarına göre ayrılacaklar.
-Batı Cephesi, Fransa, İtalya ve Arabistan Çölleri oyunda yer alacak mekanlar olacak ve hepsi senaryo modunda ve çok oyunculu modlarda oynanabilir olacak.
-Karada, havada ve denizde savaşlar olacak. Yakın dövüş de oyunun odak noktalarından biri olacak.
-Kalıcı bir ekip sistemi olacak. Eğer hep arkadaşlarınızla aynı ekipte kalmak istiyorsanız 4 kişilik bir grup oluşturup maça öyle gireceksiniz böylelikle bütün oyun boyunca aynı ekipte kalacağınızı garantilemiş olacaksınız.
-Silah özelleştimesi bulunacak. Silah çeşitliilği fazla olacak. Tüfekler, flamethrowers, makinalı silahlar, ve gürz, kürek gibi diğer yakın dövüş için kullanilabilecek araçlar. Yakın dövüş silahları ağır ve hafif olarak ayrılacak.
-Çok oyunculu modlarda 64 kişilik haritalar olacak. Çok geniş savaş alanları olacak.
-14-16 Haziran 2016 tarihinde Los Angeles’de gerçekleşecek olan E3 fuarında oyun oynanabilir olacak.

-Battlefield 1 PC, PS4, XBOX ONE için 21 Ekim’de raflardaki yerini alacak. Oyunun Deluxe Edition’unu ön sipariş ederseniz oyunu resmi çıkışından 3 gün önce yani 18 Ekim günü oynamaya açık olacak. Adı Early Enlister Deluxe Edition ve fiyatı 79,99$ olan bu versiyon, ekstra silahlar, araçlar, Red Baron Pack, Lawrence of Arabia Pack ve oyundaki tren, zeplin, dretnot adlı büyük araçlar için skinler mevcut.