Thanos’un yerini alabilecek Marvel evreninin en güçlü 5 karakteri

thanos

#İŞBİRLİĞİ

Sonunda Thanos öldü. Peki şimdi ne olacak? Thanos’un yerini kim alacak? İşte Thanos’un yerini alabilecek, Marvel evreninin en güçlü 5 karakteri.

22 film ve 10 yıla yayılan Marvel sinematik evreninin ilk perdesi sona erdi. Malum Avengers Endgame sonunda Thanos‘a veda ettik. Peki şimdi ne olacak? Thanos’un yerini kim dolduracak? Dünyayı yok etmeye çalışan yeni kötü karakterimiz kim olacak?

Bilindiği üzere Marvel filmleri tüm hızıyla devam edecek. Dolayısıyla Thanos‘un yerini alabilecek, onun kadar kötü ve onun kadar güçlü bir karaktere ihtiyaç var. Neyse ki Marvel evreni bu konuda oldukça geniş bir kütüphaneye sahip.

Yeni Marvel filmleri vizyon tarihleri için tıklayın

Yani Thanos‘un yerini alabilecek onlarca karakter mevcut. Hem de bu karakterlerin bazıları Thanos’tan çok daha güçlü.

Bu yazımızda Thanos‘un yerini alabilecek Marvel evreninin en güçlü 5 karakteri ile karşınızdayız. Hemen baştan belirtelim. Bu karakterlerden hangisinin daha güçlü olduğunu bilmiyoruz. Aslına bakılırsa kimse bilmiyor. Çünkü bu karakter şundan daha güçlüdür diye bir fasikül yok. Fakat Stan Lee’ye kulak asacak olursak, evrenin en güçlü ve en kötü ismi belli. Kim mi? Detaylar Marvel evreninin en güçlü 5 karakteri listemizde.

Void

void

Marvel evreninde önümüzdeki dönemde görmemizin muhtemel olduğu karakterlerden birisi de Void. Çizgi roman okuyanların da bildiği üzere Void aslında Sentry’nin karanlık tarafı.

Bir ara Asgard’ı yok eden Void sonrasında Thor tarafından öldürülmüştü. Dolayısıyla güçlü bir karakter. Void belki bir sonraki Avengers filminde temel düşman olarak karşımıza çıkabilir.


Yorumlar kapatıldı.