iPhone 6C Geniş Kitlelere Ulaşabilir

iphone 6c geliyor

ABD’de düzenlenen yeni bir araştırma, insanların 4 inçlik iPhone 6C’yi satın almaya son derece sıcak baktıklarını gösterdi. ABD’deki kullanıcıların yüzde 20’si iPhone 6C satın almak istiyor.

Son dönemde piyasaya sürdüğü iPhone modellerinin yanı sıra Plus versiyonlarını da satışa sunarak büyük boyutlu telefonlara önem veren Apple, bir sonraki telefonunda daha küçük boyutlara yönelecek. Amerikalı teknoloji devinin 4 inçlik yeni telefonu iPhone 6c‘yi önümüzdeki aylarda piyasaya sürmesine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Birçok analist kullanıcıların bu kadar küçük bir iPhone’a ilgi göstermeyeceğini iddia ediyor. Ancak düzenlenen yeni bir araştırma 4 inçlik bir iPhone satın almak isteyen kişilerin sayısının hiç de az olmadığını gösterdi.

apple-iphone-6c

Piper Jaffray tarafından ABD’de düzenlenen araştırmaya göre, Amerikalıların yüde 30’undan fazlası 4 inci bir telefon için ideal bir boyut olarak görüyor. iPhone 6c satın almak isteyen kullanıcıların oranı ise yüzde 20. Bu da ABD’de yaşayan her beş kişiden birinin iPhone 6C satın almak istediği anlamına geliyor. Küçük boyutlu bir telefon piyasaya sürmeye hazırlanan Apple‘dan şüphe edenler olsa da, Amerikalı teknoloji devi bir kez daha bu şüpheleri boşa çıkaracak gibi görünüyor.

Xbox One Kullanıcılarını 2016’da Müthiş Oyunlar Bekliyor