Telefonunuzla Şarap Üretin!

The Miracle Machine

Akıllı cihazların her geçen gün gelişmesi ve beraberinde getirdiği uygulamalar ile hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor ve edecek gibi de görünüyor. Yıllar önce filmlerde gördüğümüz teknoloji dolu sahneler gerçek olma yolunda hızla ilerliyor.

The-Miracle-Machine

Akıllı telefonlar hayatımıza bir yeni uygulamayı daha dâhil etmek istiyor. Evde şarap yapmak istiyor ancak zahmetinden dolayı çekiniyorsanız artık akıllı telefonunuz sizin için bunu yerine getirebilecek. The Miracle Machine adlı bir cihaz akıllı telefonunuz aracılığıyla istediğiniz şekilde şarap yapmanızı sağlayacak. Şarap için gerekli malzemeleri size söyleyecek ve yapım aşamasının hangi safhasında olduğunu sizinle paylaşacak. Şarabınız hazırlandığında içilmeye hazır olduğunu da size bildiren akıllı cihaz için Kickstarter üzerinden fon desteği talebinde bulunuluyor. Eğer proje yeterli fona ulaşırsa 499 dolardan satışa sunulacağı belirtiliyor.

Sanırım akıllı telefonlar ile geleceğimizi şekillendirmeye devam edeceğiz. Akıllı cihazın tanıtım videosunu izlemek isteyenler aşağıdaki videoya göz atabilirler;