Tek Tıkla Siparişini Öde: HesapAL

HesapAl Menuler

2014’ün Finansal Girişimi seçilen akıllı telefon uygulaması “HesapAl”, kullanıcılarına hızlı sipariş verme ve tek bir tuşla hesap ödeme imkanı sunuyor.

On dört aylık bir çalışma sonucunda oluşturulan uygulama; fonksiyonelliği ve kullanım kolaylığıyla dikkat çekiyor. Anlaşmalı seçkin restoranlarda kullanılabilen “HesapAl”, ücretsiz olarak akıllı telefonlara yüklenebiliyor ve restoranlarda bulunan QR kodu okutarak menüye kolayca ulaşıp, garson yardımı olmadan sipariş verme fırsatı sağlıyor.

HesapAl_Menuler

Yemek sonunda Mastercard tarafından sağlanan mobil ödeme fonksiyonu sayesinde kredi kartı ile ödeme yapılabilen uygulama; Bigchefs(Astoria), Dobby’s Burger(Kızıltoprak), illy(Kanyon-Akasya), Kahve Dünyası(Kabataş), Kırçiçeği(Ortaköy), Mado(Etiler) ve Secco Cafe(Bağdat Caddesi-Hillside) restoranlarında kullanılıyor.

HesapAl’ın hızlıca sipariş verme ve tek tuşla hesap ödeme imkanlarının yanında, mekan listeleme, yemekler ve mekan hakkında yorum yapabilme, diğer kullanıcıların yorumlarına göz atma, geçmiş siparişleri görüntüleme ve hesap yönetme gibi kolaylıkları da bulunuyor.

Huawei 46,5 Milyar Dolar Gelir Elde Ettiğini Açıkladı