Tecno Spark 10 serisi özellikleri ile dikkat çekiyor

Tecno Pop 6 Pro 1

Akıllı telefon dünyasının önemli alternatif isimlerinden biri  olan Tecno, yeni modellerini resmen duyurdu.

Tecno Spark 10 serisi özellikleri ile dikkat çekiyor. Tecno, Hindistan’da Spark 10 5G akıllı telefonunu piyasaya sürdü. Geçtiğimiz hafta marka, ülkede Spark 10 Pro modelini duyurmuştu. Bu ayın başlarında, şirket Spark 10 serisinde üç cihazı doğrulamıştı. Şimdi, Tecno’nun resmi web sitesi, Spark 10 (muhtemelen bir 4G versiyonu) ve Spark 10C‘nin her ikisiyle de ana özellikleriyle birlikte listeleme yapmaya başladı.

BMW tasarımlı akıllı telefonlar

Hindistan’da duyurulan Spark 10 5G’den farklı görünen Tecno Spark 10 ikilisi, kutu şeklinde bir tasarıma ve iPhone benzeri bir arka kamera modülüne sahip. Spark 10‘da 50MP ana sensör, Spark 10C‘de ise 16MP birincil lens, her ikisi de ikincil bir çekim ve bir LED flaş ile eşleştirilmiştir. Her iki akıllı telefonda da yan monte parmak izi tarayıcısı ve 8MP özçekim kamerası bulunur.

Tecno Spark 7P, 90Hz ekran ve 5.000mAh pil ile geliyor

Tecno Spark 10 serisi özellikleri ile dikkat çekiyor

Tecno Spark 10 ve Spark 10C, HD+ çözünürlüğe sahip, 90Hz yenileme hızına sahip ve damla çentikli bir 6.6 inç ekranla listelenmiştir. Her iki telefon da belirtilmeyen bir sekiz çekirdekli işlemci tarafından desteklenir ve 8 GB RAM ve ek 8 GB sanal RAM ile eşleştirilir. Yine her iki telefonda da 128 GB dahili depolama kapasiteleri bulunur. Spark 10 ikilisi, USB-C bağlantı noktası aracılığıyla 18W hızlı şarjı destekleyen 5.000mAh batarya ile desteklenir.

Tecno Spark 9 Pro Sport Edition vs Spark 8P

Tecno Spark 10 Meta Siyah, Mavi ve Beyaz renklerde, Spark 10C ise Meta Siyah, Mavi ve Yeşil renk seçenekleriyle sunulur. Her iki akıllı telefonun fiyatlandırma ve kullanılabilirlik detayları henüz bilinmiyor.

Twitter gizli VIP listesi açıklandı