Red Magic 8 Pro yeni renk seçeneği ile ortaya çıktı

Red Magic 8 Pro

Red Magic, tüm dünyada büyük ses getiren Magic 8 Pro modelinin yeni bir rengini daha satışa sundu.

Red Magic 8 Pro yeni renk seçeneği ile ortaya çıktı. Red Magic 8 Pro oyun telefonu, Ocak ayında küresel olarak piyasaya sürüldü ve marka geçtiğimiz ay, şeffaf bir Gümüş Sürümü’nü sadece yerel pazarında tanıttı. Şimdi, bu renk seçeneği küresel pazarda da mevcut.

Marka, yeni gümüş renk seçeneğini “Titanyum” olarak adlandırdı ve aslında bu varyant RGB fanı açıkta bırakan şeffaf bir arka panel içeriyor. Bu versiyon, 16GB RAM ve 512GB dahili depolama alanı ile birlikte 799 ABD doları fiyatla satılıyor.

Red Magic 8 Pro

Red Magic 8 Pro, yüksek yenileme hızına sahip 6,8 inç Full HD+ AMOLED ekranıyla öne çıkıyor. 120Hz’ye kadar, 960Hz dokunmatik örnekleme hızı, PWM Dimming + DC Dimming, 93.7% ekran-kasa oranı, 100% DCI-P3 renk gamı ve 1300 nit pik parlaklık gibi özellikler sunuyor.

Red Magic 8 Pro 1

Red Magic 8 Pro yeni renk seçeneği ile ortaya çıktı

Yüzeyin altında, Red Magic 8 Pro Şeffaf Gümüş Sürümü, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 yonga setiyle güçlendiriliyor ve 12GB LPDDR5x RAM ve UFS 4.0 depolama ile eşleştiriliyor. Ayrıca, mobil ışık takibi, dokunma entegre sihirli kontrol, ses, ışık, titreşim yönetimi için sorumlu olan Redcore R2 oyun çipiyle donatılmıştır.

Telefon, ICE 11.0 sihirli soğutma sistemiyle desteklendiğini ve dahili bir fan, tam havalandırma kanalı, 3D buz seviyesi çift-pompalı VC sıvı soğutma, ekran altı grafen ve 10 katmanlı ısı dağıtım malzemelerine sahip olduğunu da ayrıca belirtelim.

Nubia Red Magic 8 Pro

Kamera açısından, Red Magic 8 Pro, 50MP Samsung S5KGN5 birincil kamera, 8MP ultra geniş açılı lens ve 2MP makro lensinden oluşan üçlü bir kamera kurulumuna sahip. Ön tarafta, selfie’ler ve video görüşmeleri için ekranın altında 16MP bir kamera bulunur.

Cihaz, RedMagic OS özel arayüzüyle Android 13 işletim sistemi üzerinde çalışır ve 6000mAh pil tarafından desteklenir. Kablo ile 80W hızlı şarj ve kablosuz olarak 65W şarj desteği sunar. Red Magic 8 Pro yeni renk seçeneği ile ortaya çıktı.

Star Trek Strange New Worlds’ün 2. sezonu geliyor