TCL yeni akıllı ekranını piyasaya sürdü

tt4

TCL ekran teknolojisindeki yeniliklerine devam ediyor. Firma son olarak 75 inç 4K 144Hz Ekranlı ve 220 Arka Işık Bölmeli C11G akıllı ekran serisini tanıttı.

TCL C11G OLE akıllı ekran serisi üç farklı boyutla karşımıza çıkıyor.  55”, 65” ve 75 inçlik modelleri bulunan cihazlar Quantum Dot Matrix teknolojisi ile donatılmış durumda. Şirket içinde geliştirilen ışık kontrol teknolojisi, 220 arka ışık bölmesine, HDR 1999 parlaklığa sahiptir ve 1.000 nite kadar bir tepe parlaklığa ulaşabilir.

TCL

TCL C11G serisi, daha yüksek ışık ve karanlık dinamikleri ve daha güçlü ışık ve karanlık kontrastı sunuyor. C11G, netlik ve takılmayı önleme için tam kanallı 144 Hz gerçek yüksek yenileme hızı ve %157 renk gamı ​​özelliği ile karşımıza çıkıyor. Seri, Lingyao çip M1 ve TXR görüntü kalitesi geliştirme motoru ile donatılmıştır. Çip, 3D film orijinal rengi, piksel rekonstrüksiyonu, tam 120 Hz yenileme hızı ve TUV Rheinland çift göz koruması sertifikası elde etmiş durumda.

C11G serisi, küresel bir AI ses alanını destekleyen Onkyo 2.1 Hi-Fi ses sunar. Bu, sesin ve resmin ses konumunun dikey surround ve gerçek zamanlı senkronizasyonuna ek olarak yapılır. Yeni ruh kontrollü masaüstü, kullanıcıların masaüstü bileşenlerini özgürce birleştirmelerine yardımcı olur. Akıllı ekranlar ayrıca çoklu sistemlerin oluşturulmasını sağlayan avatar sistemi işlevine sahiptir. Farklı kişilerin görüntüleme ihtiyaçlarını karşılamak için avatar işlevi aracılığıyla serbestçe geçiş yapabilirsiniz. Modeller için henüz küresel kullanılabilirlik ayrıntıları yok.

OnePlus Buds Pro 2 dünya çapında piyasaya sürüldü