TCL , bağlantının ve sürdürülebilirliğin geleceğini şekillendiriyor

tcl.

TCL , dünya çapında 150’den fazla operatörle iş birliği yaparak ev, iş, mobil ve makineden makineye (M2M) ortamlarını kapsayan çeşitli ağ bağlantısı ihtiyaçlarını karşılayan çözümleri titizlikle geliştiriyor.

Bu kararlılık ve uzmanlık, TCL Communication’ı küresel çapta seçkin bir konumuna yükseltirken Avrupa’da da en fazla mobil router satış hacmine ulaşan marka konumuna getirdi.

Özel geniş bant çözümleri ile operatörleri güçlendiriyor

TCL, on yılı aşkın bir süredir operatörlerin gereksinimlerini ve kriterlerini dikkate alarak çalışıyor. Bu nedenle şirketin yaklaşık dört yıl önce bir numaralı pozisyonu kazandığı Avrupa’da, mobil geniş banda öncelikli bir geçiş yaşandı.  Bu hızlı büyüme, şirketin odak noktasını geliştirerek sabit ve kablosuz geniş bandı kapsayan 360 derecelik FWA&MBB tedarikçisi olma yolunda ilerlemesini sağladı. Şirket, iş ortaklarının her birinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için sürekli çalışarak satış öncesinden satış sonrasına kadar tüm süreç boyunca onları destekliyor ve böylelikle daha fazla büyüme ve başarı elde etmelerine yardımcı oluyor.

 tcl.

Daha iyi bağlantı için

Giderek daha bağlantılı hale gelen ve çok yönlü bağlantı gereksinimlerine ihtiyaç duyulan dünyada ; LTE CAT4’ten 5G’ye, sabit çözümlerden mobil ve M2M uygulamalarına kadar CPE, Mobil Wi-Fi, USB dongle dâhil olmak üzere olağanüstü 5G Mobil Geniş Bant (MBB) ve Sabit Kablosuz Erişim (FWA) ürünleri sunmak amacıyla önde gelen operatörlerle yaptığı güçlü iş ortaklıkları sayesinde stratejik bir konuma sahiptir.

Donanım ve yazılımda

Firma donanım alanında, cihaz dayanıklılığını artıran gelişmiş ısı yönetimine sahip son teknoloji hücresel ve Wi-Fi antenleri ile lider konumda bulunuyor. Bu özellikler şirketin  ürünlerini mükemmel bağlanabilirlik açısından öne çıkarıyor. Yazılım alanında ise ürün donanımı yazılım ile sorunsuz bir şekilde entegre eden kapsamlı geniş bant çözümleri de sunuyor.

Yeşil için bağlanın

TCL Communication‘ın geniş çaplı etkisi, şirketin hem inovasyona hem de sürdürülebilirliğe olan kapsamlı bağlılığını da ortaya koyuyor. TCL, işlerini sorumlu ve şeffaf bir şekilde yürütmeye, sürdürülebilir ve güvenilir iş birliklerini desteklemeye büyük önem veriyor. Operatörlerin katı şartlarını yerine getiren TCL, küresel çapta birinci sınıf operatörlerle güvenilir iş birlikleri yapıyor. KSS çalışmaları düzenli olarak denetlenen şirketin çalışmaları iş etiğinden çevrenin korunmasına kadar çeşitli alanları kapsıyor. EcoVadis Business Sustainability Ratings ve Joint Audit Cooperation (JAC) tarafından sürdürülebilir uygulamalarıyla ödüllendirilen TCL, Eco-Rating etiketleme programının da destekleyici mobil tedarikçisi.

Ürün tasarımı, ambalajlama ve nakliye süreçleri iyileştiriliyor

Şirketin ürettiği MBB ve CPE ürünleri daha küçük boyutlara ve yüksek dayanıklılığa sahip olacak, daha az güç tüketecek ve geri dönüşümü artıran sürdürülebilir kaynaklı malzemeler içerecek şekilde tasarlanıyor. Ürün ambalajı, plastik bileşenlerin çıkarılması ve çevre dostu mürekkeplerin kullanılmasıyla mümkün olduğunca kompakt olacak şekilde dizayn ediliyor. Ambalajın boyutunun ve ağırlığının azaltılmasıyla nakliye sırasındaki karbon emisyonları da azaltılıyor.

Rapor: Apple katlanabilir ekranlı MacBook çıkarmak istiyor