Taşı, Tara, Wi-Fi ile Paylaş…

IRIScan Any WiFi k1

DataStar, IRIS’in ultra-taşınabilir ve Wi-Fi özellikli yeni tarayıcısını satışa sundu. Küçük boyutu ile özellikle seyahatlerde doküman birikmesini engelleyen ve uçakta dahi tarama yapabilen IRIScan Anywhere 3 WiFi tarayıcı ile taranan dokümanlar kablosuz ağ ile her yere gönderilebiliyor.   

Doküman yönetimi konusunda hem donanım hem yazılım üreticisi olan IRIS’in Türkiye distribütörü DataStar, taşınabilir tarayıcı modellerine bir yenisini daha ekledi. IRIS’in pille çalışan en güçlü taşınabilir tarayıcısı olan IRIScan Anywhere 3 WiFi, kablosuz ağ (Wi-Fi) desteği sayesinde taranan dokümanları her yerde, her zaman paylaşma olanağı sağlıyor.

Dakikada 8 sayfa tarayabilen boyutu küçük ama güçlü tarayıcı, MikroSD kart desteği ile taranan dokümanları arşivleyebiliyor. Özellikle seyahatlerde rahat taşınan boyutu ile çok işe yarayan IRIScan Anywhere 3 WiFi, doküman birikmesi ve taşınması sorununu ortadan kaldırıyor. Kartvizitten dosyaya kadar geniş bir ölçekte tarama yapabilen cihaz uçakta bile rahat kullanılabiliyor.

IRIScan Any WiFi k1

Wi-Fi ile her cihaza bağlanabiliyor

Tarama işlemini de çok rahat yapan ürün, taramaları otomatik olarak belleğine kaydediyor. Ayrıca Wi-Fi desteği sayesinde taranan her şeyi akıllı telefon, iPAD, iPhone, Android tablet ya da Windows ya da Mac bilgisayarlara gönderebiliyor. Mobil cihazlara taranan dokümanları göndermeyi kolaylaştıran uygulaması da olan cihaz, sık seyahat eden iş insanlarının önemli bir yardımcısı.

Taşınabilir tarayıcı ile birlikte ücretsiz verilen Readiris 14 yazılımı sayesinde taranan belgeleri PDF formatında sıkıştırarak kaydetmek mümkün. PDF’in yanı sıra belgeler, Word, Excel, vb formatta düzenlenebiliyor. Readiris14 yazılımı ayrıca taranan dokümanları Bulut’ta (Cloud) paylaşmayı da sağlıyor. Dropbox, Evernote, Google Drive, Skydrive gibi ortamlarda arşivlenen dokümanlara, her yerde masaüstü PC, cep telefonu ya da tablet bilgisayardan erişilebiliyor.

Kartvizit, fotoğraf, her şey taranabiliyor

IRIScan Anywhere 3 WiFi taşınabilir tarayıcı ile kartvizitleri taramak da mümkün. Kartviziti tarayıcıya koyup, tarama tuşuna basılarak basitçe yapılabilen bu işlem sayesinde gerçek anlamda kağıtsız ofisler mümkün hale geliyor. Tarayıcı ile birlikte ücretsiz sunulan Cardiris yazılımı sayesinde, taranan kartvizitleri Outlook, Excel, Salesforce, ACT! gibi elektronik rehber uygulamalarına aktarmak mümkün. Aynı şekilde eski fotoğraflar da IRIScan Anywhere 3 WiFi ile taranabiliyor ve kalıcı olarak arşivlenebiliyor.

İlk6Yıl Anne ve Babalara Rehberlik Ediyor