Kartvizitler Sadece Kağıtta Kalmasın

IRISCARD ANYWHERE 5 k

 IRIS’in taşınabilir kartvizit tarayıcısı satışa sunuldu. Üzerindeki pil ve depolama birimleri sayesinde bilgisayarın olmadığı ortamlarda da kullanılabilen ürün ile kartvizitler elektronik ortama aktarılıp, adres defterleri ile eşleşebiliyor.

Günümüz iş yaşamında artık hemen hemen tüm bilgiler elektronik ortamda. Önceden kullanılan telefon rehberleri, şimdi bilgisayarlarda, akıllı telefonlarda; kağıt ortamı neredeyse tamamen terk ediliyor. Ama bir materyal var ki hala her iş görüşmesi o kağıdın değiş-tokuşu ile başlıyor: Kartvizitler!

İş yaşamının vazgeçilmez unsuru olan kartvizitleri saklamak, o bilgileri tekrar elektronik ortama aktarmak ise epey sorun oluyor. Doküman yönetimi konusunda dünyanın önde gelen yazılım ve donanım üreticisi olan IRIS, bu soruna çözüm olan ve iş yaşamındaki herkesin hayatını kolaylaştıracak yeni bir kartvizit tarayıcısını satışa sunuyor. IRISCard Anywhere 5 model tarayıcı, küçük boyutu ve teknik özellikleri sayesinde bilgisayar olmayan ortamlara da taşınıp, tarama işlemini yapabiliyor. Üstelik taranan kartvizitleri Outlook, Adres Defteri, Google Contact, Act! gibi pek çok kişi/adres uygulamasına aktarabiliyor.

T100209-ICA5-049

Ürünün fiyatı yaklaşık 129 Dolar+KDV

IRIS’in bu kartvizit tarayıcısı pil ile çalıştığından her yerde kullanılabiliyor. Bilgisayara bağımlı olmadan da çalışıp tarama yapabilmesi ve küçük boyutu (43 x 158 x 53,8 mm) sayesinde her yere taşınabiliyor. Taranan görüntü dahili bellek, SD kart, USB bellek gibi seçenekli ortamlara kaydedilebiliyor. Daha sonra kartvizit görüntüsü, ürün ile birlikte gelen Cardiris Pro yazılımı sayesinde bilgisayara kolayca aktarılabiliyor. Türkçe de dahil 19 dilde kullanıcı arabirimi olan ürün ayrıca 218 farklı ülke dilini de tanıyıp tarama yapabiliyor.

Saatte 800 kartvizit tarayabilen IRISCard Anywhere 5, taranan görüntüleri JPEG formatında kaydedebiliyor. Windows, Mac, Unix ve Linux uyumlu olan ürün ile taranan kartvizitleri, iPAD ile uyumlu SD kart adaptörü ile (kutu içinden çıkmaz)  iPAD’e de aktarmak mümkün.

Dünyanın İlk 8 Çekirdekli Telefonu 21 Kasım’da Çıkıyor

 


Yorumlar kapatıldı.