Wi-Fi Destekli Mobil Tarayıcı: IRIScan Pro 3 Wi-Fi

Pro WiFi y

IRIS, yeni taşınabilir tarayıcı modelini duyurdu. IRIScan Pro 3 Wi-Fi model tarayıcı, her yere taşınabiliyor ve taranan dokümanları Wi-Fi desteği ile internette paylaşmayı sağlıyor.

IRIScan Pro 3 Wi-Fi adını taşıyan yeni model, rahat taşınan yapısının yanı sıra Wi-Fi desteği ile taranan her şeyi internette paylaşmayı sağlıyor.

Küçük ama sağlam bir gövdesi olan tarayıcıyı her yere taşımak mümkün. Özellikle iş seyahatlerinde önemli bir işleve sahip olan tarayıcı ile seyahat sırasında toplanan dokümanları taşıma külfeti ortadan kalkıyor. Dokümanlar IRIScan Pro 3 Wi-Fi ile taranıp arşivlenebiliyor. Böylece seyahat çantasında dokümanlara yer açma sorunu olmuyor.

Pille çalışan tarayıcının, küçük gövdesine karşın 8 sayfalık belge besleme özelliği bulunuyor. Dokümanı kayar şekilde rahatlıkla tarayan cihazın dahili 128MB’lık belleği ve SD kart desteği bulunuyor. Ayrıca Wi-Fi desteği sayesinde taranan her şeyi akıllı telefonlara, tablet bilgisayarlara, PC ya da Mac bilgisayarlara göndermek de mümkün. Böylece seyahatteki bir kişi yeni aldığı dokümanları tarayıp kendi bilgisayarına, tabletine ya da akıllı telefonuna kaydedebiliyor. Cihazın akıllı telefonlarla belge paylaşımını kolaylaştırmak üzere IOS / Android uygulamaları da bulunuyor ve online olarak bu uygulamalara erişmek mümkün.

Pro WiFi y

Kullanımı kolaylaştıran yazılım desteği

IRIS’in doküman yönetimi alanındaki uzmanlığı sayesinde kullanımı kolaylaştıran ve zenginleştiren uygulama yazılımları bulunuyor. Bunlardan biri olan Readiris 14 yazılımı, ürünle birlikte ücretsiz olarak geliyor. Bu yazılım dokümanları PDF dosyası haline getirmeyi, sıkıştırmayı ve kolaylıkla bulunabilir hale getirmeyi sağlıyor. Ayrıca taranan dokümanları Bulut (Cloud) aracılığıyla paylaşmayı da sağlayan Readiris 14, Word, Excel gibi farklı formatları destekliyor.

Kartvizitleri de kolayca tarayabilen IRIScan Pro 3 Wi-Fi, Cardiris yazılımı sayesinde taranan kartvizitler Outlook, Excel, Salesforce gibi ortamlardaki kişiler dosyasına eklenebiliyor. Ayrıca tarayıcının özel yuvası sayesinde kredi kartı, kimlik gibi belgeler de taranabiliyor.

Kullanımı zenginleştiren bir başka yazılım desteği ise belgeleri yönetmeyi sağlayan IRISFile. Bu yazılım sayesinde taranan ve elektronik ortama aktarılan tüm belgeleri kolayca bulmak, başka kişilerle paylaşmak, paylaşımda kısıtlamalar yapmak mümkün oluyor.

NBA Live 15 Çıkış Tarihi Ertelendi