Tarantino şu ana kadarki en korkunç sahnesi hakkında konuştu!

Tarantino şu ana kadarki en korkunç sahnesi hakkında konuştu!

Ünlü yönetmen Quentin Tarantino genelde vahşi sahneleri işe meşhur, ancak bir sahne varmış ki kesmek zorunda kalmışlar. İşte tüm detaylar.

Quentin Tarantino, şiddetin aşırı uçlara gitmesi konusunda hiçbir sorunu olmayan bir yazar ve yönetmen. Filmlerinin çoğu, gösterim süreleri boyunca önemli ölçüde kan içeriyor. Django Unchained, acımasız şiddetten kesinlikle nasibini alan filmler arasında yer alıyor. Ancak görünen o ki film daha da zorlaşabilirdi ama Tarantino son dakikada bir tecavüz sahnesi ekleme konusundaki fikrini değiştirdi.


Tarantino şu ana kadarki en korkunç sahnesi hakkında konuştu!

The Daily Beast isimli Amerikan gazetesinde Kerry Washington’un yeni anı kitabı Thicker Than Water’dan alıntılar yayınlandı. Bu alıntılarda ünlü aktris, Django’nun orijinal senaryosunun “korkunç derecede acımasız bir tecavüz sahnesi” içerdiğini ve bunun parçası olmak konusunda gerçek çekinceleri olduğunu duyurdu. Sahneyi gerçekten çekme zamanı geldiğinde yönetmen o günkü çekimi tamamladı. Görünüşe göre Washington sahnenin neden kesildiğini hala bilmiyor ancak buna çok sevinmiş. Ünlü oyuncu hislerini şöyle açıkladı: “Jamie ve Quentin köşede duruyorlardı. Her iki adam da toprak zemine bakıyordu ve ben onlara doğru yürürken Tarantino hepimizin eve gideceğimizi duyurdu.

Sahne senaryodan kesilmişti. Belki Jamie’nin söylediği bir şeyden kaynaklandı ya da kendisi vazgeçti .Her iki durumda da bu, zaten bu sahne kesilsin diye dua etmiştim.” Tarantino genelde korkunç sahneleri ile anılsa da yapımlarında cinsellik kullanmayı pek sevmez.

Bilkom ‘Yüz Yıllık Miras’ projesi ile önemli bir projeye imza attı