2021’de tatilin adresi karavanlar!

karavan

Pandeminin artmasıyla birlikte 2021’de tatilin adresi yine karavanlar oldu. İşte konuya ilişkin tüm detaylar.

Özellikle 2020 yazında karavanlara büyük bir ilgi söz konusuydu. Nitekim bu ilgi 2021’de de artarak devam etti. Yapılan araştırmalara göre 2021’de karavan satışları adeta patladı. Bu patlamanın temel nedeni ise sizlerin de tahmin edebileceği üzere pandemi koşulları.

Karavan bakımının göreceli olarak kolay olması ve karavanlarla konaklanacak olan kamp alanlarının da hayli uygun fiyatlarda olması, insanları karavanlara yöneltmiş durumda.

Günümüzde bir karavan sahibi olmak içinse en az 50 bin TL’yi gözden çıkarmak gerekiyor. Elbette bu noktada karavandan beklentiniz de çok önemli. Keza 50 bin TL‘ye alacağını çekme karavanda çok birşey bulunmayacağını bilmeniz gerekiyor.

2021’de tatilin adresi karavanlar!

Eğer 500 kg üzeri bir karavan aldıysanız onun ruhsatı ve sigortası olması gerekiyor. Yani çok fazla masraf yapmak istemiyorsanız 500 kg altı bir karavan alabilirsiniz. Keza şu anda en çok satan karavan türleri de bunlar. Çünkü ucuzlar. Takribi olarak 50 bin TL civarına sıfır bir çekme karavan alabiliyorsunuz.

Motokaravanda ise fiyat skalası ortalama olarak 250 bin TL civarlarında. Eğer elinizde 15 metre küplük bir panelvan varsa içerisine 100 bin TL ödeyerek karavana çevirtebiliyorsunuz.

Elbette hazır karavana çevrilerek satışa sunulan panelvanlar bulmak da mümkün. Burada durum tamamen sizlerin beklentisine kalmış.

Manavgat yangını, Türkiye’nin en büyük yangın felaketi olarak tarihe geçti