Take-Two’dan Red Dead Serisi Hakkında Açıklamalar

Take Twodan Red Dead Serisi Hakkında Açıklamalar

Popüler serilerinin geleceği hakkında konuşan Take-Two, Red Dead serisi için kalıcı bir seri yorumunu yaptı ve yeni Red Dead oyununun sinyallerini verdi.

Grand Theft Auto, Max Payne ve Red Dead gibi popüler serilerin yapımından sorumlu olan Rockstar Games’in yanı sıra Mafia, NBA 2K ve BioShock gibi serilerin yapımından sorumlu olan 2K Games stüdyosunu da bünyesinde bulunduran Take-Two, Red Dead serisi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 2010 yılında piyasaya sürülen ve oyun dünyasında büyük etki yaratan Red Dead Redemption‘la yeniden hayat bulan Red Dead serisinin geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Take-Two, yeni bir Red Dead oyununun sinyallerini verdi.

Red_Dead_Redemption

Rockstar Games bünyesinde birçok önemli seriyi barındırıyor olsa da, stüdyo son yıllarda bu seriler konusunda önemli bir aşama kaydedemedi ve son yılları büyük ölçüde Grand Theft Auto V’le meşgul olarak geçirdi. Ancak Take-Two bünyesinde yer alan oyunların geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Take-Two CEO’su Strauss Zelnick’in açıklamalarına bakılacak olursa, bu durum çok yakında değişecek.

Son dönemde popüler serileri konusunda sessiz kalan Take-Two‘nun bu kararını savunan Zelnick, daha fazla oyun çıkarmak yerine daha kaliteli oyunlar geliştirmeye önem verdiklerini vurguladı. İstedikleri taktirde takvimlerini yeni oyunlarla doldurabileceklerini söyleyen Zelnick, bu durumun oyunların kalitesini düşüreceğini ve oyunseverleri hayal kırıklığına uğrataçağını belirtti. Öte yandan yeni oyunları geliştirilen veya ileride bir zamanda geliştirilecek olan kalıcı serilere değinen Zelnick, Red Dead serisini de bu listeye katarak serinin hayranlarını sevindirdi. GTA, Borderlands ve NBA 2K gibi oyunların yer aldığı bu kısa listeye girmeyi başaran Red Dead serisi, uzun yıllar devam edecek gibi görünüyor.

Battlefield Hardline Ön Siparişe Sunuldu