Switch sahiplerine Rocket League müjdesi

rocket league

Switch sahiplerine Rocket League müjdesi! Sevilen oyun, geçtiğimiz gün itibariyle Nintendo Switch için satışa sunuldu.

Nintendo Switch, özellikle bu yılın başlarında adından oldukça söz ettirmişti. Satış rakamlarındaki başarıyla gündeme gelen konsol için birçok oyunun da yolda olduğu biliniyordu. Bunlardan birisi de sevilen çevrimiçi oyun Rocket League‘ydi. Bu aralar durgun günler geçiren Switch sahiplerine Rocket League müjdesi geldi. Geçtiğimiz gün itibariyle Rocket League, Nintendo Switch için çıkışını yaptı.

Bu yılın başlarında Switch’e geleceği duyurulan oyun, 14 Kasım itibariyle Switch’teki yerini aldı. Oyunun global fiyatı 19,99 Dolar olarak belirlendi ve hem Switch’in dijital mağazası eShop’ta hem de satış merkezlerinde satışa sunuldu. Nintendo da kendi sitesinde oyunun tanıtımına yer verdi.

8 kişi ile Rocket League keyfi yaşamak mümkün

Zaman zaman aldığı güncellemeler ile güncel kalan Rocket League, çevrimiçi tabanlı yapısı ile bilinse de çevrimdışı sezon modu da bulunuyor. Oyun ayrıca Switch’in el konsolu kısmında 8’e kadar, TV’ye bağlanması durumunda ise 4’e kadar yerel oyuncu ile oynanabiliyor. Şaşırılmayacak bir özellik de Switch versiyonuna özel olarak geldi. Rocket League’de Mario, Luigi ve Samus gibi sevilen Nintendo karakterlerinin araçları da yer alacak.

Nintendo Switch, Switch’in dışında, Playstation 4, Xbox One, Windows ve MAC platformlarında da yer alıyor.

Yeni Super Mario filmi geliyor, Pikachu ise İngilizce konuşuyor