Super Mario Odyssey Nintendo Switch paketi duyuruldu

Super Mario Odyssey Nintendo Switch paketi

Eğer hem Super Mario hem de Nintendo hayranıysanız bu haber tam size göre. Super Mario Odyssey Nintendo Switch paketi duyuruldu. İşte detaylar.

Nintendo, açıklanan son rakamlara göre dünya genelinde 5 milyondan fazla Switch sattı. Firmanın bir diğer konsolu Wii U ile kıyaslandığında bu sürede ulaşılan rakamın oldukça iyi bir başarı olduğunu söyleyebiliriz. Ancak Switch konusunda pazarda bir doyuma ulaşılmadığı için konsolun hâlâ satıldığı görülüyor. Nintendo da yeni müşterileri için yeni paketler hazırlıyor. Bu bağlamda Super Mario Odyssey Nintendo Switch paketi duyuruldu.

Super Mario hayranlarının ilgi göstereceğini düşündüğümüz bu paket, konsol, taşıma çantası ve bir oyun kopyasını kapsıyor. Switch, ayrıca diğer Joy-Con‘lara oranla daha koyu kırmızı tonda Joy-Con’lara sahip. Ancak konsolun genelinde oyunla ilgili bir tema bulunmuyor.

Paketin global fiyatı 380 Dolar olarak belirlenmiş. Super Mario Odyssey Nintendo Switch paketi, Super Mario Odyssey’in çıkış yapacağı 27 Ekim’de satışa sunulacak.

Öte yandan yeniden çekilecek olan Hellboy’un vizyona giriş tarihi belli oldu. Fantastik filmleri seviyorsanız, yönetmen ve oyuncu kadrosu ile dikkat çeken yapımın detaylarına ulaşmak için tıklayın.

Rocket League için yeni güncelleme geliyor