Süper Lig ve 1.Lig’in İsim Sponsoru Trendyol Oldu

Trendyol

Trendyol, yeni sezonda Trendyol Süper Lig’de mücadele edecek 20 takım için önemli bir destek sağlayacak. Türkiye Futbol Federasyonu ile marka arasında imzalanan iş birliği anlaşmasının bedeli 700 milyon TL.

Türkiye Futbol Federasyonu ile imzalanan anlaşmayla birlikte 2023-2024 sezonunda süper lig, “Trendyol Süper Lig” adıyla oynanacak. Aynı zamanda, 1. Lig de gelecek sezon “Trendyol 1. Lig” adıyla gerçekleştirilecek. Türkiye Futbol Federasyonu ile Trendyol arasında imzalanan işbirliği anlaşmasının bedeli 700 milyon TL.

Yaşanan deprem nedeniyle ligden çekilmek zorunda kalan takımların da mücadeleye devam edeceği Süper Lig’de yeni sezonunda 20 takım yer alacak. Marka, Süper Lig’de şampiyonluk için mücadele edecek kulüplere önemli bir katkı sağlarken, Türk kulüplerin Avrupa yolculuklarına da destek vermiş olacak.

Trendyol

Tarihi bir anlaşma

Anlaşmanın imza töreninde açıklamada bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Tarihi bir iş birliği anlaşmasını duyuruyoruz. Ülkemizin en güçlü ve en hızlı büyüyen markalarından Trendyol, hem Süper Lig’in hem de 1. Lig’in isim sponsoru oldu. İki ligimizin de tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atmaktan gurur duyuyoruz. Bu anlaşmayla Türk futboluna güç verdiler.” ifadelerini kullandı.

Türk futbolunun konumu yükselecek

Türk futbolunun marka değerini büyütmeyi amaçladıklarını aktaran Büyükekşi, şunları kaydetti: “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana futbolumuzun marka değerini ve itibarını artırmak, ekonomik sıkıntılar çeken kulüplerimize yeni gelir kaynağı oluşturmak için en önemli konuyu gündemimize aldık ve her gün yeni projeler üretiyoruz.

Bunların ilkini bugün hayata geçirmiş olacağız. Süper Lig şu an dünyanın en değerli 10 ligi arasında yer alıyor ancak biz bunu yeterli görmüyoruz. Markanın vereceği destekle heyecan ve kalitenin daha artacağına ve dünyada konumunu daha yükselteceğine inanıyorum. Sponsorlukları her zaman iş ortaklığı olarak görüyoruz.”

Google, AI sohbet robotunu kullanıma sundu