Süper Kahramanlar Victoria Döneminde

super kahraman

Süper kahramanları hiç böyle görmediniz. Fotoğrafçı Sacha Goldberger Batman, Süpermen, Darth Vader ve Spider-Man gibi süper kahramanları, 17. Yüzyıl tablolarına taşıdı.

Artık birer ikon haline gelen çizgi roman ve sinema karakterlerini bambaşka bir biçimde yorumlayan sanatçı ve fotoğrafçı Sacha Goldberger, karakterleri Victoria dönemi tablolarına dönüştürdü. Tablolarda göründüğü gibi 17. Yüzyıl dönemine uygun giyindirilen karakterler, Victoria dönemi tablolarına farklı bir bakış katarak günümüzle buluşturuyor.

super-kahraman

Sacha Goldberger’in çalışmalarında karşımıza çıkan kahramanlar arasında Batman, Robin,  Superman, Wolverine, Darth Vader, Siper-Man, Yoda, Hulk ve Princess Leia gibi süper kahraman ve karakterler yer alıyor. Superman 16. YY’da yaşasaydı ya da Hulk bir Dük olsaydı sorularından yola çıkan Goldberger, çocukluk kahramanlarını fotoğraf ve illüstrasyon yeteneklerini birleştirerek geçmişe taşıdı.  Goldberger’in süper kahramanları Victoria dönemine taşıyan çalışmalarını galerimizde bulabilirsiniz. İyi eğlenceler.

Twitter Kurucusu Yeni Uygulamasını Yayınladı