Süper Boyutlu Samsung Tabletlerin Üretimi Başladı mı?

GalaxyNote10 27 HandsOn 578 801

 

 

Samsung Morgan Spurlock’u kiraladı mı?

GalaxyNote10_27_HandsOn-578-80

 

Önceden sızdırılan haberler doğrultusunda Samsung’un büyük tabletleri tanıtmaya hazırlandığını zaten biliyoruz.

Elbette bu 10 inç boyutlu ekranların ilk patlaması değil, fakat piyasada büyük mücadele vermesi onun en iyi bilinen olmasını sağladı.

Tayvan tabanlı toptan tablet üreticileri zinciri Digitimes tarafından toplanan raporlar, Çin firması Shenzen O-Film Tech’in film-tabanlı kapasitif ekran sağlayacağını gösteriyor.

Samsung Galaxy Mega Note 12.21

Samsung her yıl daha büyü büyük boyutta akıllı telefon eklediği zincirine süper boyutlu teknolojisini ekleme konusunda hiçbir tereddüte sahip değil. Galazy S4 5 inç, Galaxy Note 3 5.7 inç ekrana sahip ve Galaxy Mega’nın bir versiyonu 6.3 inç’le gelip hepsini nakavt ediyor.

Samsung’un yeni cihazı hangi model isminde piyasaya sunacağı ise tam olarak açık değil. Yeni Galaxy Tab zincirinin bir parçası mı olacak, Galaxy Note zincirinin yeni üyesi mi olacak veya Galaxy Mega Tablet olarak mı sunulacak?

Ürün bu yılın sona ermesinden önce satışa başlamak için hazırlanacak böylece biz MWC 2014’de Samsung’un yeni tabletini sunmasını seyredebileceğiz. Yine de emin olmak açısından Samsung’dan gözlerimizi ayırmayacağız.