Dev tablet Galaxy View geliyor!

samsung galaxy view tablet 1

Dün Berlin IFA 2015’te yapılan Samsung lansmanının sonuna doğru ekrana yansıtılan bazı fotoğraflar, şimdiye kadar piyasaya çıkmamış bir tablete işaret etti. Beklenen Samsung modelinin adı Galaxy View olacak!

samsung-galaxy-view-tablet-1

Bir süredir söylenti halinde olan Samsung’un dev ekranlı tablet bilgisayarı dün ilk kez gösterildi. Dün IFA 2015’te öğleden sonra yapılan sunumda Samsung Galaxy Gear S2 akıllı saatini ve diğer teknolojilerini duyurdu. Bu sunumun sonlarına doğru ekrana, haberimizin içerisinde görebileceğiniz bazı görüntüler yansıtıldı. Görsellerdeki ürünün ne olduğu hakkında detaylı bir bilgi verilmedi ve hızlıca geçildi. Bu ürün, aylardır konuşulan dev ekranlı tablet bilgisayar olabilir.

Fotoğraflardaki ürünün ne olduğu hakkında bilgi verilmese de bu cihazın adı kesinleşmiş görülüyor. Şimdiden Galaxy View olarak adlandırılan tabletin 18.4 inç ekran boyutuna sahip olacağı düşünülüyor. Daha önce Samsung’a yakın kaynaklar tarafından 4K çözünürlüğe sahip ve 18.4 inç ekran boyutlu bir tabletin varlığından bahsedilmişti. Bu gelişmeleri sizlere aktarmıştık. Profesyonel kullanımlar için geliştirilen tabletin ne olduğunu önümüzdeki ay öğreneceğiz. Sizce 18.4 inçlik bir tablet, kendine alıcı bulabilir mi? Cevaplarınızı yorum bölümünde bekliyoruz.

samsung-galaxy-view-tablet-2

Hala satın alabileceğiniz 6 eski amiral gemisi telefon!