Suda yüzen telefon: Kyocera Hydro Air!

kyocera hydro air rugged smartphone launched at at t for 100 494944 2

Suya dayanıklı ve yüzebilen bir yapıda olan Kyocera Hydro Air’in fiyatı çok düştü. Konuyla ilgili bilgiler sitemizde yer alıyor.

Kyocera Hydro Air; suya dayanıklı yapısı ile öne çıkan bir telefon olarak karşımıza çıkıyor. ABD’li Popüler Alışveriş Sitesi Walmart’da, telefonun satış fiyatı kullanıcıların yüzünü güldürüceğe benziyor. Telefonun fiyatını duyunca çok şaşıracaksınız.

Yalnız konuya geçmeden önce şunu belirtmekte fayda var. Kyocera; telefonun çok satması için ABD’li Telefon Operatörü AT&T ve ABD’li Alışveriş Mağazası Walmart ile bir anlaşma imzaladı. Bu 2 yer dışında hiçbir yerde telefonu ucuza satın almanız mümkün değil.

kyocera-hydro-air-rugged-smartphone-launched-at-at-t-for-100-494944-2

Telefonun satış fiyatını merak ediyorsanız hemen söyleyelim. Telefon 100 Dolara yaklaşık olarak 289 TL’ye satışa sunulacak. Telefonu ayda 45 Dolar yaklaşık olarak 135 TL ödeyerek de taksit imkânı ile sahip olabilirsiniz. AT&T telefonu kendi üzerlerinden alan kullanıcılara 4 GB’lik bir İnternet Paket Hizmeti sunuyor. Telefon; suyun içinde 3 adım mesafesinde 30 dakika boyunca herhangi bir hasar görmeden durabiliyor. Cihaz; IP57 sertifikasına sahip. Suda yüzebilen telefonu almak için bu 2 yere mutlaka uğramak durumundasınız.

Apple, Intel kullanmayı planlıyor!