Kyocera’da,Su Geçirmez Telefonlarında Yeni Seviye!

Kyocera Torque

Sony, Xperia model ailesi ile “su ve toz geçirmezlik” yeteneğini, akıllı telefon ailesine kazandırdı. Kyocera Mobiles’ın Torque ailesi ise bu kavrama “bambaşka anlamlar” katılıyor.

İspanya’nın Barcelona şehrinde düzenlenen Mobile World Congress (Dünya Mobil Cihazlar Kongresi), pek çok sürprize ve gelişmeye gebe oldu. Kyocera Mobiles’ın, organizasyonda tanıttığı son cihaz da, teknolojinin sınırlarını zorlayacak nitelikte.

Sony Xperia serisinin tüm güncel modelleri, su ve toz geçirmezlik ibaresi taşıyor. Olur da cihazınızı tuvalete veya herhangi bir tatlı su kaynağına düşürürseniz, herhangi bir sıkıntı yaşamıyorsunuz. Samsung da, Sony’nin yolunu takip ediyor, amiral gemilerinde su geçirmezlik yeteneğinden faydalanıyor.

Kyocera

Japon telefon üreticisinin yeni akıllı bombası ise, su geçirmezlik yeteneğini bambaşka bir boyuta taşıyor. Kyocera Torque G02 modeli, sadece tatlı suyu değil, tuzlu suya karşı da direnç gösteriyor. Torque G02 buna ek olarak 43 derece ve bolca sabun ve şampuan köpüğüne karşıda bağışık.

Kyocera Torque G02 telefonunuzu, ılık bir duşta, hiçbir rahatsızlık yaşamadan kullanabiliyorsunuz. Kyocera’nın dokunmatik ekran teknolojisi, su altında bile akıllı telefonun uygulamalarını kullanmaya olanak tanıyor.

Her ne kadar son derce ilginç yeteneklerden bahsetsek de, bu beceriler günlük hayatta çok da pratik değil. Olur da şort-mayonuzun cebinde telefonunuzu unutursanız, cihazın yetenekleri faydalı olabilir ama kimsenin, duşa, telefonla girip, film izleyip, oyun oynayacağına ihtimal getirmiyoruz. Yine de, fazla yeteneğin göz çıkarmayacağından eminiz.