Studio Ghibli anime severler için yeni müjdeyi duyurdu

Studio Ghibli anime severler için yeni müjdeyi duyurdu

Studio Ghibli anime severleri memnun edecek yeni hamlesini duyurdu. İşte tüm detaylar.

Hayao Miyazaki’nin on yıldaki ilk filmi bugün Japonya’da gösterime girdi. Film aynı zamanda ünlü anime sanatçısının son filmi de olacak. Studio Ghibli’den herhangi bir pazarlama stratejisi olmadan bu filmi piyasaya sürmesi Miyazaki’nin filmine ne kadar güvendiklerini gösteriyor. Kısa süre sonra Gkids, animasyon filminin Kuzey Amerika haklarını aldığını duyurdu. Japonya’da Kimitachi wa Do Ikiruka (“How Do You Live” olarak tercüme edilir) olarak adlandırılan film uluslararası pazarda, The Boy and the Heron başlığını kullanacak. Gkids, ” filmin bu yılın sonlarında” Kuzey Amerika’ya ulaşacağını söylüyor. Ülkemiz için ne zaman geleceğini kestirmek zor ancak zamanla Avrupa ve bu taraflara da gelecektir.

Studio Ghibli anime severler için yeni müjdeyi duyurdu

Yeni film hakkında çok az şey biliniyor ancak Gkids, elle çizilmiş animasyon özelliğini “Hayao Miyazaki tarafından yazılan ve yönetilen orijinal bir hikaye” olarak tanımlıyor. Studio Ghibli’nin kurucu ortağı Toshio Suzuki, Joe Hisaishi’nin müzikleri de filme renk katıyor. Miyazaki’nin bir sonraki filminin Japonya’da bir IMAX sürümünün (ayrıca Dolby Atmos, Dolby Cinema ve DTS:X) olacağı daha önce duyurulmuştu. Ancak ABD’de IMAX’te gösterilip gösterilmeyeceği net değil.

Gkids, Studio Ghibli’nin bugünkü sürpriz prömiyerinden önce herhangi bir pazarlama resmi, fragman, özet reklam veya herhangi bir bilgi olmadan filmi Japonya’da piyasaya sürdü.

Predator BiFrost Radeon RX 7600 ile oyun potansiyelinizi açığa çıkarın