Studio Display güncelleme sorunu yaşıyor

Apple, Apple Music, App Store ve diğer hizmetleri etkileyen kesintiyi çözdü

Apple denilince akla yazılım desteği, sorunsuz müşteri hizmetleri ve stabil cihazlar geliyor. Ancak yeni bir güncelleme arada sırada Apple’ın da hata yapabileceğini gösteriyor.

Studio Display güncelleme sorunu yaşıyor. Teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Apple, bu konuma ulaşabilmek için kuşkusuz çok çalıştı. Amerikalı teknoloji devinin, sıradan bir şirketten uluslararası bir oyun kurucuya bürünmesinin en önemli nedenlerinden biri hiç kuşkusuz, yıllardır oluşturduğu “güvenilir marka” algısı.

Bunun yanında Apple marka cihazların stabilite konusundaki başarısı, markanın uzun yıllar devam eden yazılım desteği ve fark yaratan servis desteği Apple’ı rakiplerinin birkaç adım ilerisine taşıyan en önemli özellikleri arasında sayılabilir. Ancak Apple bile olsanız, zaman zaman hata yapmaktan kaçamayabiliyorsunuz. Tıpkı Apple Studio Display güncellemesinde gördüğümüz gibi.

Studio Display güncelleme

Amerikalı teknoloji devi tarafından paylaşılan ve Apple Studio Display deneyimini arttırma amacı taşıyan son güncelleme, dünya genelindeki birçok Apple Studio Display kullanıcısını çıldırtmak üzere.

Studio Display güncelleme

Studio Display güncelleme sorunu yaşıyor

Bu güncellemeyi yapmak isteyen kullanıcılar, bir süre sonra ekranda güncellemenin tamamlanamadığı, güncelleme çalışmasının daha sonra tekrar denenmesi gerektiği ve sorunun giderilememesi halinde en yakın servise başvurmaları gerektiği yönünde bir uyarıyla karşılaşıyorlar.

Studio Display güncelleme

Benzer şikayeti alan kullanıcıların sayısı her geçen gün artarken, Apple destek sayfasına ve diğer pek çok forum sitesine şikayetlerde peşi sıra gelmeye devam ediyor. Şu an için konuyla alakalı bir açıklama yapmayan Apple’ın, kısa bir süre içerisinde yeni bir güncellemeyle bu hatayı düzeltmesi bekleniyor.

Meta gizlilikle ilgili önemli bir karara imza atıyor