Streets of Rage 4 için yeni oynanış videosu yayınlandı

sddefault 4

Çocukluğunu 90’lı yıllarda yaşamış olan nesil için unutulmaz oyun serilerinden biri olan Streets of Rage, yakında yeni oyunuyla karşımıza çıkacak. İşte Streets of Rage 4 için yayınlanan yeni tanıtım videosu.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte artık hemen hemen her evde bir oyun konsolu ya da oyun odaklı bir PC görmek mümkün. Fakat her zaman bu durum, böyle değildi. Özellikle 90’lı yıllarda ne evlerde konsollar ne de oyun oynayabileceğiniz internet kafeler vardı.

O yıllarda çocukluğunu yaşamış olan neslin oyun oynayabileceği atari salonları mevcuttu. Nitekim atari salonlarında en çok talep gören yapımlardan birisi de Streets of Rage’ti.

2 Ağustos 1991 yılında çıkan Streets of Rage, Sega imzası taşıyordu. Nitekim atari makinalarında da karşımıza çıkan yapım, oyuncuların çok jetonuna mal oldu.

Streets of Rage 4 için yeni video

İlk etapta Sega Mega Drive için yayınlanan oyun sonrasında Wii, Windos, Linux, MacOS ve hatta iOS için de satışa sunulmuştu.

Hatta kısa süre önce konsollar için satışa sunulan Sega Mega Drive Classics paketinde Streets of Rage serisinin 3 oyunu da yer alıyordu.

Şimdi bu efsane seri seneler sonra 4. oyunuyla bir kez daha karşımıza çıkmaya hazılanıyor. Geliştiriciler genel olarak ilk SoR ruhundan kopmadan bir oyun yapmaya çalışmışlar.

Streets of Rage 4, dinamikleri, atmosferi ve oynanış tarzıyla ilk 3 oyunun dizinden gidiyor. Dilerseniz Streets of Rage 4 için yayınlanan son oynanış videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz.

PS4 ve PSVR için yeni oyunlar tanıtıldı