SEGA efsanesi şimdi mobil platformlarda!

sega

Oyun dünyasının önemli isimlerinden biri olan SEGA eski ihtişamlı günlerinin fazlasıyla uzağında. Şimdi orta yaşlarınıda olan oyun severler için SEGA’nın yeri bambaşkadır. Zira SEGA konsollarında oynanan o klasikleşen yapımların hala apayrı bir öneme sahip olduğu inkar edilemez. Eğer sizde SEGA’nın efsaneleşen oyunlarını özlediyseniz bu haberimize fazlasıyla sevineceksiniz.

SEGA efsanesi Streets of Rage şimdi mobilde

SEGA’nın sevilen oyunlarından biri olan Streets of Rage şimdi de mobil platformlar için yayınlandı. Artık bu oyunu Google Play ve App Store üzerinden indirebilirsiniz. İşin sevindirici boyutu ise oyunun tamamen ücretsiz olarak sunulması. Elbette bazı oyun içi satın alımlar mevcut fakat hiç para harcamadan da oyunu baştan sona bitirmeniz mümkün.

Peki oyun için satın alımlar bize ne gibi avantajlar sunuyor? SEGA, oyun içi satın alımlarda reklamsız oyun ve bulut kaydı seçeneklerini oyun severlere sunuyor. Bu sayede oyun içerisinde bir yerde öldüğünüzde, kaldığınız yerden devam etme imkanına da sahip oluyorsunuz. Diğer türlü ise tüm canlarınızı tükettiğiniz zaman Game Over yazısı ile karşı karşıya kalıyorsunuz. Yani başla bir değişle oyuna sıfırdan başlıyorsunuz.

Streets of Rage, 1991 yılında satışa sunulmuştu. Mobil platformlarda oyun severlerin beğenisine sunulan versiyon da 91 yılındaki orijinal oyunla birebir aynı diyebiliriz. Üç ana karakteri de kontrol edebildiğimiz oyunda, arkadaşlarımızla Wi-Fi üzerinden birlikte de oynayabiliyoruz.

Steam’den beklenmedik Bitcoin hamlesi