Steve Wozniak TV Yıldızı Olacak

Steve Wozniaktan Ilginc Apple Aciklamasi

Steve Jobs ve Ronald Wayne’le beraber Apple’ı kuran Steve Wozniak’ın, teknoloji odaklı yeni bir reality programının sunuculuğunu üstleneceği belirtilyor.

Teknoloji dünyasının lideri konumundaki Apple‘ın kurucuları arasında yer alan ve teknoloji sektöründe geçirdiği 30 yıllık kariyerinde yazılımcıdan profesöre, mühendisten yatırımcıya birçok farklı role bürünen Steve Wozniak, şimdi televizyon sunucusu rolüne bürünecek. ABD’nin en sevilen reality showları arasında yer alan Mythbusters’ın yapımcısı ve sunucus olan Kari Byron’la ortak bir çalışmaya başlayan Wozniak, The Woz adını taşıyan yeni bir reality showun sunuculuğunu yapacak.

Steve Wozniak'tan Ilginc Apple Aciklamasi!

Steve Wozniak‘a özel olarak hazırlanan The Woz’da her hafta farklı bir yere seyahat ederek geleceği şekillendirecek yeni teknolojileri izleyiciler için inceleyecek olan Wozniak’ın programı Kari Byron’la beraber sunması bekleniyor. The Woz hakkında şu ana kadar açıklanan detaylar oldukça kısıtlı olsa da, Wozniak’ın program kapsamında yeni cihazları test edeceği ve kullanıcıları teknoloji dünyasının perde arkasına taşıyacağ belirtiliyor. Discovery Channel’da yayınlanması beklenen The Woz’un ne zaman yayınlanacağı başlanacağı ise şimdilik bilinmiyor.

HTC One M9 Hakkında Yeni Detaylar