Steam en çok satanlar listesi güncellendi

Steam yaz indirimleri 2020

Oyun dünyasının nabzının tutulduğu Steam, 31 Ocak – 7 Şubat tarihleri arasındaki en çok satılan oyunların listesini açıkladı.

Steam en çok satanlar listesi güncellendi. Oyunseverlerin en uğrak platformlarından biri olan Steam, haftalık olarak yayınladığı en çok satılan oyunlar listesiyle adından bahsettirmeye devam ediyor. Bu listeler sayesinde oyun dünyasındaki trendin anlaşılmasına da yardımcı olan platform, istatistiki anlamda oldukça önemli işlere de imza atmış oluyor.

Steam Türkiye

İşte popüler oyun platformu tarafından paylaşılan ve 31 Ocak – 7 Şubat tarihlerini baz alan listeye göz attığımız zaman, global pazardaki bu listenin zirvesinde Hogwarts Legacy’nin yer aldığını görüyoruz. Zaten 10 haftadır ilk 20’de bulunan bu oyun, erken erişimin başlamasıyla birlikte 3. Sıradan 1. Sıraya yerleşmeyi başarmış.

Steam yaz indirimleri

Steam en çok satanlar listesi güncellendi

Listenin ikinci sırasında ise tam 548 haftadır ilk 20 içerisindeki yerini koruyan Counter-Strike: Global Offensive’i görüyoruz. Tabi oyunun bu kadar uzun süre ilk 20 içerisindeki yerini koruyabilmesinin en önemi nedeni, oynamasının ücretsiz olması. Steam Global listesinin üçüncü sırasına baktığımız zaman bu defa karşımıza bir oyun değil Valve’ın Steam Deck konsolu çıkıyor. Geçtiğimiz haftanın 5.’si olan bu konsol, bu hafta iki basamak birden yükselerek 3. Sıraya tırmanmış.

Steam yaz indirimleri 2020

Dördüncü sırada ise bir kez daha oynaması ücretsiz bir oyunu yani PUBG: Battlegrounds’ı görüyoruz. Kez beşinci sıradaki Apex Legends’ın da yine oynaması ücretsiz bir oyun olduğunu hatırlatalım. Bir dönemin birincisi olan EA Sports FIFA 23 şimdilerde ancak kendine 6. Sırada yer bulabilirken, bir diğer eski liderlerden Call of Duty: Modern Warfare II ise ancak 10. Sırada tutunabilmiş.

Galaxy Note serisi tamamen tarihe karıştı!