Steam Cadılar Bayramı İndirimi Başladı!

steam hack saldırısı

Birçok kullanıcı Steam’in her dönem yaptığı indirimler için köşeye bir miktar para koyuyor. Cüzdanları açma vakti geldi. Steam Cadılar Bayramı indirimleri başladı! Peki hangi oyunlar indirimde? Detaylar haberimizde.

Bildindiği üzere Steam, dijital olarak oyunları satın alabileceğimiz bir platform. Kutulu oyunlara ilginin azaldığı şu dönemlerde çoğu oyuncu dijital içerik tercih ediyor. Steam’de kullanıcılarını memnun etmek için düzenli olarak indirimler sağlamaya özen gösteriyor. Her haftasonu sağladığı küçük indirimlerin yanında, büyük çaplı indirim günleri de düzenleyen Steam, Cadılar Bayramı indirimini başlatmış durumda. %80 e varan indirim kuşağı toplam 4 gün sürecek. 28 Ekim saat 20:00’da başlayan bu etkinlik 31 Ekim saat 20:00’da da son bulacak. Her kitleye hitap eden ve çoğu kullanıcının arşivine katmak istediği oyunları indirime sunan Steam, her gün farklı temadaki oyunları indirime koyacak gibi gözüküyor.

Steam’de Şimdilik Sadece Korku Oyunları İndirimde

İndirim listesine baktığımızda korku oyunları ve korku filmleri olarak iki başlık görüyoruz.Sadece bugün için mi yoksa tüm indirim günleri boyunca mı korku oyunları indirimde olacak merak konusu. Ayrıca oyunların yanında Steam, efsane korku filmlerini de indirimlerin içine dahil etmiş durumda. 1 TL’ye bile film alabileceğiniz bu pakette eski tarz filmler bulunuyor. Ayrıca birkaç oyunun indirimli fiyatlarını da aşağıdan bulabilirsiniz.

The Forest – 18,00 TL

Dead Space 2 – 7,75 TL

Don’t Starve – 6,00 TL

Dying Light – 49,50 TL

Outlast – 7,75 TL

The Evil Within – 44,50 TL

Dead Rising 3 – 44,49 TL

Dead By Daylight – 21,70 TL

Resident Evil 6 – 21,25 TL

Pokemon GO Oynayan Sürücü Çocuğa Çarptı!