State of Decay 2015’te Xbox One’a Taşınacak

State of Decay 2015te Xbox Onea Taşınacak

Geçtiğimiz yıl Xbox 360 ve PC’ye yönelik olarak yayınlanan ve zombi oyunlarına yeni bir soluk getiren State of Decay, 2015’te Xbox One’a da taşınacak.

Eski bir Blizzard çalışanı tarafından kurulan Undead Labs stüdyosunun geliştirdiği State of Decay, geçtiğimiz yılın Haziran ayında Xbox 360’a yönelik olarak piyasaya sürülmüş ve Kasım ayında da PC kullanıcılarının beğenisine sunulmuştu. Belirli bir senaryoya bağlı kalmayan yapısıyla oyunseverlere sunduğu dinamik açık dünya ve gerçekçi hayatta kalma deneyimi sayesinde sıradan zombi oyunlarından ayrılmayı başaran State of Decay, kısa sürede adını duyurdu ve oyunseverlerden yoğun ilgi gördü.

State_of_Decay

Zombi oyunlarına getirdiği bu yeni solukla oldukça başarılı bir başlangıç yapan State of Decay, çok yakında Xbox One‘a taşınarak bu başarısını daha da genişletme şansı yakalayacak. Xbox cephesinden gelen bilgilere göre oyunun yeni nesil konsola göre hazırlanan geliştirilmiş versiyonu, önümüzdeki yılın sonbahar aylarında Xbox One kullanıcılarının beğenisine sunulacak. State of Decay: Year One Survival Edition adını taşıyan Xbox One versiyonunda, oyun için bugüne kadar yayınlanan güncellemelerin de yer alacağı belirtiliyor.

Game of Thrones Oyunu Hakkında Yeni Detaylar