Star Wars Battlefront 2’nin Fragramı Sızdırıldı!

EA tarafından geliştirilen Star Wars Battlefront serisinin ikinci oyunu çıkışı için hazırlık yaparken önemli bir sızıntı yaşandı. Oyunun ilk fragramı bir kullanıcı tarafından sızdırıldı. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

George Lucas tarafından yaratılan efsanevi seri Star Wars, yeni filmleriyle hayranlarını sinema salonlarına, yeni oyunlarıyla ise bilgisayar ve konsollarının başına toplamaya devam ediyor. Kasım 2015’te DICE tarafından geliştirilen Battlefront oyunuyla çıkış yapan seri, oyuncuların büyük beğenisini toplamıştı. Battlefield temel alınarak geliştirilen oyun, Frostbite 3 oyun motoru ile Sony Playstation 4, Microsoft Xbox One ve Microsoft Windows platformlarında çıkış yapmıştı.

Serinin yeni bir oyunla devam edeceği geçtiğimiz aylarda açıklamışken Batfflefront 2, adını taşıyacak olan oyunun detayları pek bilinmiyordu. Oyun hakkındaki pek çok bilginin yarın Orlando’da başlayacak olan bir etkinlik ile netlik kazanması bekleniyor. Ancak, 13-16 Nisan arasında düzenlenecek olan etkinlik başlamadan yeni oyunun fragmanı sızdırıldı.

The Spicinberg adıyla Vimeo üzerinde yayın yapan bir kanal, 30 saniyelik fragmanı yayınladı. Fragman’da oyunun pek çok detayı gün yüzüne çıkıyor. Aşağıdan izleyebileceğiniz sızdırılmış fragman, Sony Playstation logosuyla başlıyor ve oyunun dinamiklerini gösteren CGI görüntüler ile devam ediyor. 

Yine Electronic Arts DICE tarafından geliştirilecek olan oyun, Frostbite motoru üzerinde çalışacak. Oldukça gelişmiş olan motor sayesinde oyunda çok yüksek grafik detayları ve özel dinamiklerin olması bekleniyor.

Huawei akıllı telefon satışları yüzde 30 arttı