Spotify’dan yepyeni bir uygulama

spotify 2

Spotify’ın yeni Müzikal OOO uygulaması ile “ofis dışında” (out-of-office) otomatik yanıt mesajları tatile çıkan çalışanlar için eğlenceli birer metne dönüşürken, ofislerinde olup e-postalarına otomatik yanıt alan çalışanlar için de yeni şarkı ve sanatçıları keşfedecekleri bir müzik deneyimi sunuyor.

Çalışanlar tatile çıkarken, valiz yapmak, havaalanına yetişmek gibi koşturmaların yanı sıra, bir de ellerindeki işleri tamamlamak telaşına düşüyor. “Ofis dışında” otomatik yanıt sistemini kurmak da tatil öncesi hazırlıklar içinde çalışanlar için son dakikaya kalan bir başka telaş. Spotify’ın yeni Müzikal OOO uygulaması ile beyaz yakalı çalışanların bu son dakika telaşı artık keyifli bir müzik deneyimine dönüşüyor. Bu yeni uygulama ile sadece tatile çıkanlar değil; e-posta atıp otomatik yanıt alanlar için de müzikal bir keşif başlıyor.

spotify

E-postanın “ofis dışında” otomatik yanıtını Spotify ile bir müzik deneyimine dönüştürmek oldukça kolay. Öncelikle bu linki tıklayarak, Spotify’ın OOO/out-of-office sayfasına ulaşıyorsunuz. İlk yapmanız gereken Spotify hesabınızı bu uygulama ile eşleştirmek, sonrasında sayfa sizi hızlı adımlarla yönlendiriyor. Öncelikle, tatilinizi geçireceğiniz destinasyonu giriyor sonra e-posta adresinizi yazıyor ve seyahatinizin iş amaçlı mı eğlence amaçlı mı olduğunu seçiyorsunuz. Seyahatiniz eğlence amaçlı ise Spotify sizden dinlenme, macera ya da parti gibi modlardan birini seçmenizi istiyor.

Verdiğiniz bilgilere göre tatili geçireceğiniz yerin en popüler müzik listesini analiz eden Spotify, sizin için bir çalma listesi hazırlıyor. Daha sonra OOO/out-of-office mesajımı oluştur diyorsunuz ve tatilde olacağınız zaman aralığını da belirttikten sonra OOO otomatik yanıtınız oluşuyor.

Siz tatil keyfini yaşarken, size e-posta atan iş arkadaşlarınız, iş ortaklarınız ya da müşterileriniz de aldıkları otomatik yanıtta hangi tarihte nerede olduğunuz bilgisinin yanı sıra bir de tatilde olduğunuz destinasyona özel bir çalma listesi ile karşılaşıyor. Böylece iş yerinde kulaklığını takıp müzik dinleyerek çalışanlar için yepyeni bir müzik deneyimi başlıyor.

Uber, Çin operasyonlarını en yakın rakibine bırakıyor