Spotify’dan Şarkı Dinleme Keyfine Sihirli Dokunuş

PlayStation Networke Spotify Mujdesi1

Keyifli bir müzik dinletisi için tek yapılması gereken herhangi bir şarkıyı açmak ve çal menüsünün hemen yanında bulunan yeni ‘Şarkı Sözü’ butonuna tıklamak ve şarkıyı söylemeye başlamak. Keşfet özelliğini kullanarak Spotify’ın en çok dinlenen şarkılarının sözlerine de göz atmak mümkün. Yeni güncellemeyle birlikte artık şarkılar sadece sözleriyle takip edilmeyecek, aynı zamanda kullanıcılar masaüstü deneyimlerinde birçok geliştirmeye erişebilecekler.

 Songkick_

  • Spotify’in yeni ve geliştirilmiş “Friend Feed” özelliği ile kullanıcılar takip ettikleri kişilerin hangi parçaları dinlediklerini artık çok daha kolay keşfedebilecekler. Sadece yan menüde aşağı kaydırma işlemiyle arkadaşlarının o anda hangi çalma listelerini, şarkıları ve sanatçıları dinlediklerini kolayca görebilecekler.
  • Aynı zamanda en fazla dinlenen şarkılardan oluşan günlük listeler geliştirerek genel listeler yenileniyor ve en fazla paylaşılan şarkılar ve belli bir bölgeye dayalı çalma sayısı da sunuluyor. Bunlara ek olarak, bütün listelerde artık yeni şarkıları ve şarkıların günlük performanslarını öne çıkaran göstergeler bulunuyor.

 Musixmatch

Songkick ve Topspin’in ardından, Musixmatch entegrasyonu ile Spotify’ın masaüstü deneyimine en popüler uygulamalardan biri daha eklenmiş oluyor. Buna ek olarak, Spotify’ı tamamlayacak daha zengin deneyimler yaratmak ve kendi platformlarımızın yanında yeni müzik deneyimlerinin yaşanmasını sağlamak amacıyla BBC Playlister, Swarm, Digster, Filtr ve diğer platformlar ile çalışılıyor.

Dünyanın En Küçük Giyilebilir Kamerası: NARRATIVE