Facebook Dinlediğiniz Şarkıyı Söyleyecek

spotify

Facebook kullanıcılar, artık dinledikleri şarkıları ya da izledikleri filmleri tek tek listelerinden paylaşmak zorunda kalmayacak.

Facebook’ta bulunan ne dinliyorum ve ne izliyorum özelliklerine büyük değişim geliyor. Kullanıcılar, dilerlerse istedikleri filmleri ve müzikleri ileti olarak paylaşabiliyordu. Yeni özellikle birlikte, Facebook uygulaması anlık olarak dinlediğiniz müzikleri ve izlediğiniz filmleri otomatik olarak paylaşabilecek.

Facebook mobil uygulamasına gelecek bu özellik, bulunduğunuz mekandaki şarkıları da tanıyabilecek. Shazam uygulamasının yaptığı gibi telefonun mikrofonu sayesinde, dinlediğiniz parçanın ismini bulacak uygulama sizin yerinize duvarınızdan paylaşım yapacak. Paylaşım yapmak için artık yazı yazmanızı gerektirmeyen yenilik birkaç hafta sonra kullanılır hale gelecek. Facebook’un resmi sayfasındaki açıklama yeni özelliğin kullanımını da anlatıyor. Bu özelliği açtığınız zaman, müzik dinlerken ya da dizi izlerken ekranda nota işareti yer alacak. Bu işarete tıkladığınız Facebook otomatik olarak sizin yerinize ileti paylaşacak. Facebook geçtiğimiz yıl, 5 milyon fazla şarkı ve dizi izleme iletisinin paylaşıldığını açıkladı.

Geleceğin Bilgisayarı Bulundu!