Spotify, Netflix müzikleri için ayrı bir sekme oluşturdu

Spotify, Netflix müzikleri için ayrı bir sekme oluşturdu

Aynısını Disney için yaptıktan sonra Spotify, tüm akış hizmetinin müziklerini, çalma listelerini ve podcast’lerini tek bir yerde toplayan bir Netflix merkezi başlattı. İşte detaylar.

Netflix’in müziklerinin çoğu zaten Spotify platformunda mevcut. Ancak, yeni özellik hizmetle ilgili tüm içeriği tek bir yerde toplayacak. Buna La Casa De Papel, Narcos: Mexico, Outer Banks, Squid Game, tick, tick… Boom! ve Kovboy Bebop gibi yapımların müzikleri dahil edilecek. Ayrıca Okay, Şimdi Dinle, Netflix Is A Daily Joke, 10/10 Tavsiye Edilir ve The Crown: The Official Podcast gibi Netflix içeriğiyle ilgili podcast’ler de yeni özelliğin içinde olacak.

Spotify, Netflix müzikleri için ayrı bir sekme oluşturdu

Spotify, batı filmi The Harder They Fall için geliştirilmiş bir albüm ve La Casa De Papel için yenilenmiş içerikler de dahil olmak üzere merkez için bazı özel materyaller de piyasaya sürdü. Netflix merkezi, Star Wars ve Toy Story 4 gibi film müzikleri sayesinde daha ikonik olacak. Netflix merkezi, Spotify’ın Disney için sunduklarının ötesine geçecek. Her platforma benzer şekilde popüler müzik uygulaması da bu aralar platformunda yeniliklere gidiyor. Dün ünlü şarkıcı Adele’in albümlerde “Karışık Çal” seçeneğinin kaldırılmasını talep etmesiyle bu seçenek kaldırılmıştı. Şirket yeni yıla girerken daha modern ve minimal tasarımlara da geçebilir. Yeni yıla yaklaştıkça şirket daha çok güncelleme sunabilir.

Twitter, platformundaki nefret söylemini azaltmak için yeni bir yol izliyor