Spotify’da Artık Müzik Klipleri de İzlenebilecek

Spotify kullanıcıları sesli kitaplara yoğun ilgi gösteriyor

Spotify’a önemli bir özellik daha ekleniyor. Premium aboneleri yakında platformda müzik kliplerini de izleyebilecek. Bu özelliği alacak ilk ülkeler açıklandı.

Açıkladığı son rakamlara göre dünya genelinde 602 milyon aktif kullanıcıya ve 236 milyon aboneye sahip olan Spotify, bugün artık müzik dünyasının değişilmez parçası haline gelmiş durumda. Platform kullanıcı sayısını da abone sayısını da her geçen gün biraz daha arttırıyor. Ancak İsveç merkezli şirket bununla yetinmiyor ve hem kullanıcı sayısını daha da arttırmak, hem de kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunabilmek için popüler platformunu sürekli geliştiriyor.

Son dönemde hem e-kitap alanına önemli bir yatırım yapan, hem de konser biletleri satmak gibi yeni kollara açılan şirket, şimdi de platforma müzik klipleri eklemeye başladı. Spotify Premium aboneleri bundan sonra platformda sadece şarkı dinlemekle kalmayacak, eğer varsa bu şarkıların müzik kliplerini de izleyebilecek. Ancak bu program şimdilik beta aşamasında. Tüm ülkelere erişmesi ve çok sayıda müzik klibi içermesi için bir süre beklememiz gerekebilir.

spotify

Spotify’da müzik klibi izleme özelliği şimdilik 11 ülkede kullanıma sunuldu. Pilot bölge olarak seçilen bu 11 ülke; Birleşik Krallık, Almanya, İtalya, Hollanda, Polonya, İsveç, Brezilya, Kolombiya, Filipinler, Endonezya ve Kenya oldu. Şu anda bu ülkelerde de az sayıda müzik klibi izlenebiliyor. Ancak çok yakında bu sayının da kayda değer ölçüde artacağı düşünülüyor.

iQOO Z9 Resmi Olarak Tanıtıldı