Spotify hesabı hacklenen ünlü rapçi gündem oldu!

Spotify hesabı hacklenen ünlü rapçi gündem oldu!

Gerçek adı Daniel Hernandez olan dünyaca ünlü Rapçi Tekashi 6ix9ine’ın Spotify hesabı, kimliği henüz bilinmeyen kişiler tarafından ele geçirildi. İşte detaylar.

Amerikalı ünlü rapçinin başı dertten kurtulmuyor. Daha önce de bazı söylemleri sebebiyle hapse giren ünlü rapçi şimdi Spotify hesabını kaptırdı. Saldırganlar 6ix9ine kullanıcı adıyla bilinen Tekashi’nin biyografisini değiştirio profil fotoğrafına cinsel organ fotoğrafı koydular. Kariyerine 2014 yılında başlayan agresif rapçi 6ix9ine’nın ne yazık ki başı beladan kurtulmuyor. O dönemden beri dünya çapında ün sahibi olan rapçi şimdi Spotify hesabının hacklenmesiyle gündeme geldi. Cardi B hakkındaki söylemleri sebebiyle başına dert alan rapçi bir dönem hapse de girdi. Ancak çıktığında rap dünyasına aynı şekilde dönüş yaptı.

Spotify hesabı hacklenen ünlü rapçi gündem oldu!

Ünlü rapçi Spotify hesabını kendisinden nefret ettiğini son derece belli eden bir hackera kaptırmış. Kim olduğu henüz ortaya çıkmayan hacker, ünlü rapçinin biyografisinde küfür dolu ifadelere yer verdi. Bir de profil resmini cinsel organ resmi ile değiştirdi. Bu durum haliyle direkt olarak sosyal medyaya yansıdı. Rapçinin hayranları Twitter’da; “Sakın 6ix9in’ın Spotify hesabına bakmayın. Hayatımın en büyük hatası!” ifadeleriyle paylaşım yaptı. 6ix9ine lakablı rapçi hesabını geri almayı başardı. Ardından profilini eski haline getirdi. Bunları yapanın kim olduğu ise henüz belirlenemedi. Rapçiden konuyla ilgili henüz bir açıklama sunulmadı.

Epic Games NFT içeren oyunlara izin veriyor: Gerisini Steam düşünsün