Spotify çok kullanışlı yeni bir güncelleme aldı!

Spotify çok kullanışlı yeni bir güncelleme aldı!

Dünya çapında milyonlarca insan müzik dinlemek için Spotify platformunu kullanıyor. Benzer uygulamaları olmasına rağmen, Spotify’in kitlesine sahip bir müzik dinleme platformu mevcut değil. Şirket kullanıcılarına bir çok kolaylık sunuyor. Benzer bir özellik de bugün geldi. İşte detaylar.

Şubat ayında paylaşıldığı gibi, Spotify’a her gün 50.000 saatten fazla içerik yükleniyor. Bu nedenle, en sevdiğiniz içerik oluşturucuların en son paylaşımlarını takip etmek bazen zor olabiliyor. Bu nedenle bugün, Spotify’da takip ettiğiniz sanatçıların ve şovların tüm yeni yayınlarını toplayan bir akış olan What’s New özelliği sunuluyor. Özellik sayesinde sevdiğiniz sanatçıların içeriklerinden haberdar olacaksınız.

Spotify çok kullanışlı yeni bir güncelleme aldı!

Spotify, kullanıcılarının en sevdikleri sanatçıları ve podcast yapımcılarını takip etmeyi kolaylaştıran yeni bir özellik sunuyor. Uygulama, favori sanatçılarınız yeni bir yükleme yaptığında sizi uyaracak. Uygulamanın ana arayüzünün üst kısmında bulacağınız bir zil simgesi şeklini alan What’s New paneli, platformda takip ettiğiniz gruplardan, müzisyenlerden ve şovlardan yeni çıkanları size bildirecek. Spotify, özelliğin gerçek zamanlı olarak güncelleneceğini bildirdi. Spotify, özelliği önümüzdeki haftalarda tüm Android ve iOS kullanıcılarına sunmayı planlıyor. Amaç olarak, What’s New bölümü, Spotify’ın mevcut Yayın Radarı çalma listesine benziyor. Her ikisi de yeni içerikleri ortaya çıkarmak amacıyla tasarlanmış. Ancak bu görevi gerçekleştirme biçimleri farklı. Yeni özellikle seçtiğiniz kişilerin içeriklerinden haberdar olacaksınız.

Yeni haftada en fazla kazanç sağlayan kripto paralar (19 – 26 Temmuz)