Spot Bitcoin ETF’ini Mayıs’ta Başlatmayı Hedefliyor

Bitcoin boğa koşusu spot bitcoin

Hong Kong merkezli Venture Smart Financial Holdings Ltd. (VSFG), spot bitcoin ETF’ini en erken mayıs ayında piyasaya sürmeyi planlıyor.

VSFG’nin yatırım ve ürünler başkanı Brian Chan, olası gecikmeler için haziran ayını da hedeflediklerini belirtti. Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu ile Hong Kong Para Otoritesi, spot kripto ETF’leri için gereksinimleri belirleyen genelgeler yayımladı.

Bloomberg analisti, SFC’nin spot Bitcoin ETF’leri için nakitten bağımsız oluşturma ve geri alımlara izin verebileceğini ve bu durumun varlık yönetimi altındaki varlıkları ve hacmi artırabileceğini ifade etti.

Chan, onayın Hong Kong Borsası ve diğer finansal kuruluşlara fayda sağlayacağını söyledi.

Bitcoin gizliliği ve spot güvenliği arttırdı! Fed başkanı btc

Consensys, Ethereum’un güvenliği konusunda SEC’i ikna etmeye çalışıyor

Consensys, SEC’in Ethereum’un dolandırıcılık ve manipülasyon riskleriyle ilgili endişelerinin yersiz olduğunu savundu.

Ethereum’un güvenlik özelliklerinin, onaylanmış Bitcoin tabanlı ETF’lerinkini karşıladığını ve aştığını belirterek, Ethereum’un Bitcoin’e göre daha güvenli ve çevreci olduğunu vurguladı.

Mayıs’ta spot Ethereum ETF’lerinin onaylanıp onaylanmayacağı konusu ise belirsiz. SEC, spot ETH ETF başvurularını 23 Mayıs’ta değerlendirecek.

Bitcoin boğa koşusu

Telegram, platform içi reklam alımları için Toncoin ödemelerini etkinleştiriyor

Telegram, kullanıcıların platform içi reklamları için Toncoin ile ödeme yapmalarına olanak tanıyan yeni bir özelliği duyurdu.

Bu güncelleme, kamu Telegram kanallarındaki reklam gelirlerinin %50’sinin kanal sahiplerine dağıtılmasını içeriyor. Kullanıcılar, çok az miktarda Toncoin ödeyerek kanallarını tanıtabilecek ve reklamlarını yerleştirmek istedikleri kanalları seçebilecekler.

Kanal sahipleri, kazançlarını ücretsiz olarak çekebilecekler. Telegram, TON Blockchain’i düşük ücretler ve yüksek işlem hızları nedeniyle tercih ettiklerini belirtti; TON, geçen Kasım’da saniyede 100.000 işlemle rekor bir hıza ulaştı.

Huawei 2023 Yılı Finansal Sonuçlarını Açıkladı